PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan gerçek üye sayısı

şu an gördüğüm kadarıyla toplam üye sayımız 9422.Şunu çok merak ettim,dikkatimi çekti.Gerçek üye sayımız kaç ? Bir çok kişi aynı kişiler olmasına rağmen 2-3 kere farklı nicklerle kayıt olmuş gibi gözüküyor.User.a cevap yazıyorum,birden off olup bana başka bir nickle özel mesaj atıyor veya forumlara yazı yazıyor.Sadece öğrenmek istediğim,merak ettiğim şey şu ; niçin insanlar birden fazla nicklerle forumlara üye olurlar,amaçları ne ?

kolay gelsin..

VALLA BUGMAN KARDES BUNUN BIRCOK SEBEBI OLABILIR BELKI SIFRELERINI UNUTMUSLARDIR BELKI KILLIK YAPIYORLARDIR BELKI BILMEDIKLERINDEN BELKI BILEREK CIFT YONLU OYNAMAK ICIN AMA BOYLE BIR SORUYU SORMANIN BEN SAHSEN MANTIGINI ANLAYAMADIM YANI BU NEDEN SENI BUKADAR ILGILENDIRIYOR BEN ISTERSEM 10 TANEDE ALIRIM BU YAPILANLAR SENIN ICIN ZARARLI OLMADIGI SURECE BASKICI VE SANSURCU BIR ZIHNIYETLE BUNUN AMACINI SORGULAMANIN BIR NEDENI OLMADIGINI DUSUNMEK ISTIYORUM.. YANI ASIL SENIN SU SORDUGUN SORU SORGULADIGIN OLAYIN GARIPLIGINI GECEN BIR SACMALIGA SAHIP ... SAYGILARIMLA...

essoloube
    Misafir

bir sürü forumda da aynı durum söz konusu bugamn ve sana tamamen katılıyorum. Fazla kullanıcı sayısına sahip tamam belki bir prestij unsuru olabilir ama kullanıcı sayısının fazla olması sitenin daha yazwaşlamasına yol açıyor. Hem de çoğu kullanıcı örneğin 1-2 kereliğine bir soru sormak için siteye üye oluyor, ve bir daha da ortalarda gözükmüyor. Ve böylece de forumda "gereksiz" derecede fazla üye oluyor. Bence bir uygulamayla örneğin 1-2 ay aktif olmayan bir kullanıcı silinsin.

bence bugman bu konuya iyi değinmiş. bu tip üyelikler yüzünden ortalık karışıyor. adam bi mesaj yazıyo. ardından başka nickle giriş yapıyo kendine cevap yazıyo. sonra çıkıyo soruyu sorduğu nickle cevap veriyo sonra....... iş böyle uzayıp gidiyo. yani haksız rekabet ortamı oluşuyor.

Evet ben bu konuda bugman'a katılıyorum. birde essoloube çok güzel bir öneride bulunmuş bence bu mberi faaliyete geçerse hem bu tür kullanıcılardan kurtulunur hemde siteye rahat bir şeklde ulaşabiliriz.

Benzer Başlıklar

1. Gerçek Renk ve Gerçek Performans
    Aniki tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.12.2006, 11:52
  2. Gerçek Modifiye
    crazy_t87 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.06.2005, 19:05
  3. gerçek ip im hangisi
    Maxmero tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5