PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 12345
25 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Başlık: Hakediyormuyum...

Varsayılan STAR

Selamlar, Saygılar....

Bana göre, üyeydi, deneyimli üyeydi yok efendim üye idi yani bunların pek farkı yok. Önemli olan sorunlara cevap bulunabilmesi, sorunun giderilmesi... Yani pek önemli olay değil gibi. Sonuçta bu FORUM da aktif olan isimler belli olan isimler. Önemli olan FORUM arasında SEVGİ, SAYGI, DOSTLUK, ARKADAŞLIĞI terketmemek.

Kolay gelsin....

Alıntı Orijinalini Gönderen: ss
    arkadaşlar öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. şunun anladımki beni deneyimimle yıldızımla değil "ss" olduğum için seviyor yada saygı duyuyorsunuz. bunun için gerçekten teşekkürler.....

ayrıca artık titredim ve kendime geldim..... artık pcnet forumunun üyelerinin yıldız sorunun gerçekten aştığını ve birbirine karşılıksız bağlandığını dost olduğun düşünüyorum. umarım hep böyle kalırız. nazar değmez işallah. :lol: :lol: :P :P
    PCnet Forum Kuralları :

10. Mesajınızın tamamını kapsayacak şekilde gereksiz yere renk, boyut, smiley gibi efektler kullanamazsınız. Mesajın veya başlığın tamamını büyük harflerle yazamazsınız.

Deneyimli üyenin ,bir başka deneyimli üyeyi uyarması biraz abes oluyor yani :wink:

nese seni herkes böyle kabul etti,bilgin var ya da yok ,dostça yapılan önerilerimi/zi dikkate alıp bu takıntından kurtulduğuna sevindim.

kolay gelsin.

ss sen yazdıklarınla zaten deneyimli olduğunu gösterdin

isminin altında deneyimli yazması yada bilmem kaç tane yıldız olması o kadarda önemli değil.

sen o soruları yıldız kapmak yada deneyimli olmak icin yazmadıysan zaten bi sorun yok.

biz seni boyle kabul ediyoruz ve yazdıklarınla deneyimli üye olmayı coktan hak ettiğini herkese gösterdin

Ben şöyle bir öneride buluncam bunuda inşallah editörler okur;

Sol taraftaki yıldız ve mesaj sayısı olayını lütfen kaldıralım... Zaten bi anlamıda yok..