PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
25 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Hakediyormuyum...

Varsayılan Hakediyormuyum...

arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan fazladır pcnet üyesiyim. sitenin ilk nuke versiyonunda üye olmuştum. eskiler hatırlarlar. hani şu yeşiller içindeki pcnet sitesi. neyse o zamandan bu yana pcnet sitesine giriyor bi şeylere cavap veriyor(yalan) bi şeyler soruyorum(doğru)

yalan doğru yazdım dikkatinizi çekmişise. ben bu forumda şimdiye kadar hiç kimsenin sorusuna tam anlamıyla yanıt veremedim. tam tersine soruya soruyla karşılık verdim. tek yaptığım garipp garip konular açmak dedğişik deeğişiik sorular sormak. verilen cevaplardan soru çıkarmak. ve bu yüzden aşağıdaki tablo oluştu.

ss
    Deneyimli Üye

Nereden: Ankara
    arkadaşlar ben sadece soru sorarak deneyimli üy eoldum. bence bu diğer arkadşalara haksızlık olur. bu yüzden tüm üyelerin huzurunda maxcoderden bu mesaj sayımı napıp ne edip ya sıfırmalasını yada gerekli seviyeye getirmesini istiyorum.

>Neden< çünkü bu forumda deneyimli üye olmayı benden daha çok hakeden arkadaşlar var. fakat hepsi sadecee üy eolarak gözüküyor. onun için ben bunları haketmediğim ve diğer arkadaşlara haksızlık olduğunun düşünüyorum.

gerçekten son bi kaç gündür kendimi iyice garipp hisstemeye başladım. ben bu deneyimi ne hakediyorum nede kaldırabileceek kapasitedeyim. onun için maxcoderden böyle bir şey istiyorum. bunun hepinizin huzurunda olmasını istedim. çünkü forumda yaşananlar hiçbrimize ders aldırmıyor. hep aynı şeyleri tekrarlıyoruz.....

bence hepimiz kendimize soralım. şu anki yuerimiz hakediyormuyuz.

Selam. ss bence böyle düşünme! Tabiki bu senin kararın fakat sistem bu ve bence Deneyimli üye olarak kalmanda hiç bir sakınca yok. Son kararı tabiki sen ve MaXCoDeR verecek.

altı üstü bi forum sayfası bukadar takmanı anlayamadım istersen ultra deneyimli üye ol ne farkederki 10 yıldızın olsa nolur 1 tane olsa ne olur boş şeyler bunlar boşwer.

arkadşalar sağolun fakat ortada haksız kazanç var. dediğim gibi benden önce daha bir sürü kişi deneyimli olmayı hakediyor. benim onların önünde burada olmam bence haksızlık.

ben burada olmayı hakettiğime inanmadığım için böyle bir şey diyorum. yoksa ekmek elden su göldedn. hem hiç bir şey bilmeyeyim hemde deneyimli olayım. yok öyle yağma. en azından ben bunu istemiyorum

merhaba;
    ss; bence gerçek deneyim sadece birşeyler bilgiğin anlamına gelmemeli..
    gerçek deneyim senin yaptığın gibi olmalıdır.ve bence sen "deneyimli" seviyesini hak ediyosun..bi kere böyle bi mesaj yazıp,alçak gönüllü davrandığın için seni takdir ediyorum.demekki sende bi şeyler biliyosun,tecrüben var.bu kadar sene içinde insanları az çok tanımışsın..yanılıyor muyum?