PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    VoLaTiLe
    Misafir

Varsayılan Deneyimli üye Deneyimsiz Üye vs muhabetleri.

Kullanicinin istegi uzerine tum mesajlari kaldirilmistir.
    En son VoLaTiLe tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2007 02:46

Rekabet eden kim? Arkadaşlar böyle boş işlerle uğraşmayın. Orada deneyimli yazsa ne olur yeni üye yazsa ne olur. İşimiz gücümüz yok deneyimli üye olmak için bütün gün mesaj mı atıcaz? Ya da atan var mıdır? Gördüğüm kadarıyla şu an deneyimli üye olan arkadaşlar konularla gayet ilgiliydiler. Hiçbiri (en azından benim gördüklerim) boş mesajlarla ulaşmadılar o mesaj sayısına. O nedenle boş yere polemikler yaratmaya gerek yok. Bence bu forumdaki herkes gayet aklı başında ve bilginin paylaşıldıkça çoğalacağının bilincinde.

Anilg35'e katılıyorum. Böyle konuların tartışılmasına gerek olmadığı kanısındayım. Eğer bu konudaki görüşleri merak ediyorsan

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...ewtopic&t=3378 ziyaret etmeni öneririm.
    Alper

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Boğaziçi Üniversitesi

Varsayılan Re: Deneyimli üye Deneyimsiz Üye vs muhabetleri.

Alıntı Orijinalini Gönderen: VoLaTiLe
    Bir kullanıcı sadece konulara evet,haklısın,doğrudur,yanlıştır vs gibi cevaplar vererek deneyimli olduğunu kanıtlayamaz.
    Ben bu bilgi ekranında mesaj sayısı ve deneyimli sertifikası kaldırılmalı ve tüm kullanıcıların bir biri ile rekabet haline girilmesi ve forum'ların giderek şişirlmesi önlenmelidir.

http://www.cehennem.com
    Eğer bir kullanıcı mesaj sayısını arttırmak için böyle boş mesajlar çekerse PCnet forum kuralları gereğince zaten uyarılacağından böyle bir sorun yok.

Ayrıca seni şu konuda uyarayım:
    PCnet Forum Kuralları:
    5. Mesajlarınızın sonuna imza niteliğinde metinler ekleyemezsiniz.
    Lütfen mesaj yazmadan önce forum kurallarını oku!

Benzer Başlıklar

1. Deneyimli Editör Gerekli
    vermidon_dankek tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.11.2005, 15:47
  2. swishmax programında deneyimli
    janpiyer tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.10.2005, 09:16