PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilene sor köşesi nasıl ?

"Bilene sor" köşesi sizce nasıl ? Sorular ve verilen cevaplar yeterlimi ? (+) veya (-) leri neler ? "keşke şöyle olsaydı " dediğiniz konular ve düşünceler nelerdir ? Bir moderatör olarak ben bunları merak etttim ve bu vesile ilede editörlere tavsiye/öneri değerlendirme kapısı açmış oldum diye düşünüyorum.Önerilerinizi ve msg.larınızı bekliyorum.

kolay gelsin.

Şu an aklıma geldiği kadarıyla

1) Moderatörler kendilerini uzerinden 2-3 gün geçtiği halde cevaplanmamış soruları cevaplamakta kendilerini sorumlu hissetmeliler

2) Bazen önceden tartışılmış konular yeniden açılıyor. Bu yüzden yeni bir başlık açılmadan evvel kullanıcı "eski konularda arama yaptın mı da yeni konu açmaya yelteniyorsun" tarzında otomatik uyarılmalı ve hemen karşısına arama butonu ve kutusu çıkması gerekir.

3) Çoğu zaman soruyu soran kişiyi Şu siteye bak, bu siteye bak diye yonlendirmekle uğraşmamak için bir link bankası oluşturulup site adresi ve içinde bulunabilecekler indexlenmelidir.

Simdilik bu kadar. aklima geldikçe daha yazarım.

arkadaşımızın önerileri için teşekkürler,başka önerisi olan ?

..

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

ben daha öncede 1 tawsiye diye forum konusu acmıştım ama internet forumunun yeterli olduqunu sölediniz..
    1 de yapılabilirmi bilmiyorum ama kendim icin söylüyorum pcnet sayfasına qirdiqim zaman kendi actıqım forum sorusu yada cewapladıqım ilk 1o forum u qörme qibi bi imkanım olsaydı cok rahat olurdu.
    mail adresine qeliyor biliyorum fakat mailden qirip tekrar o sayfayı acmak yada hanqi forum konusunda idi diye aramak şahsen cok uğraştıyor..
    ilqilineceqinizi umarım
    teşşekürler
    mutlu kaLın

bunu kendi profilinizden görebilirsiniz.
    Başka yorumu olan yokmu ?

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. PCnet Oyun Köşesi İstiyoruz ! ! !
    akadam tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 12.04.2006, 16:07
  2. PCNet'te Okur köşesi
    yemreyan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 18.08.2004, 23:13
  3. pcnet mayıs-haziran sayıları php öğreniyorum köşesi