PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

Varsayılan PCnet'e bir öneri !

merhaba
    bu sene gerçekleştirilen bilişim fuarına istanbul dışında gidemeyen pcnet okurları var;

benim PCnet te önerim, ekim sayısında cdlerde yayınlanmak üzere,PCnet standıyla ve fuar ile ilgili kısa bir video hazırlanabilir mi :?:

doğrusu gidemeyenler için çok iyi olur diye düşünüyorum

saygılar...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

benim de bir önerim var : pcnet sitesinde (burda ) hala bazen pcnet ağustos sayısının tanıtımını görüyorum (banner olarak yukarıda) o banner'ı kaldırırsanız iyi olur.

benim (kendimce) daha önemli bi önerim var

bugün ayın 5i oldu ve az önce yaysat bayiinden geliyorum hala pcnet dergisinin eylül sayısı gelmemiş

şu dağıtım şirketiyle bi konuşsalarda bu sorunu çözseler

herhalde bu şirket dağıtımı babasının hayrına yapmıyor bence pcnet'in onlara diyeceği birşeyler olmalı

öncelikle dergi daha konyaya yeni geldi bence bunun tek sebebi bilişim furaına olan hazırlık ve dergilerin dağılımı ile ilgilenecek pek bir kişinin olmaması benim teklifim pcnet editörlerinin hazırladıkları cdlerin içeriğini önemli arama mototrlarının kayıtlarına göre yapmaları yani bir ay içinde hangi programlar daha çok arama yapıldıysa onalrı koymak bu iş biraz zahmetli ve zor ama en azından iyi bir yol örneğin netbul baybul ve olabilirse en önemlisi googledeki türkçe arama kayıtlarına göre cd hazırlaya bilirler bence bu tip hazırlanmış cdler daha çok rağbet görür çünkü çoğu arkadaş programın boyutunu bilmeden arama yapıyor ama ülkemizin çoğunluğu dial up bağlantıya sahip olduğu için dosyanın boyutu büyük geliyor ve bunu yükleyemiyor böylece hem dergi satılmış olur hemde arayanlar istediklerini bulmuş olacaklar bir taşla iki kuş gibi her iki tarafta mutlu olacak hem pcnet sattığı tirajın yüksek oluşundan hemde son kullanıcı aradığını bulduğundan

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

Evet arkadaslar bu ay dergi banada gec geldi bende cok sinirlendim lütfen şu dagıtım sirketi ile görüşsünler inşallah diger aylar böyle olmaz

Benzer Başlıklar

1. PCnet'e bir öneri
    dbaris tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 31.01.2007, 22:36
  2. !!!PCnet'e bir öneri!!!
    melih-864 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 13.10.2005, 10:26
  3. Pcnet'e Ne oldu?
    xa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 21