PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Okunmayan Forum Kuralları

(Şu anki -16.Kasım.2003 19.45- rakamlar)

Toplam üye: 12834

"Forum Kuralları"nı görüntüleme: 1372

Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

:lol:

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

evet haklısın shahan. bence ilk kez üye olan herkes pcnete girdiğinde karşısına forum kuralları çıksın. altta kabul ediyorum-etmiyorum olsun. eğer kabul ediyorum'a basarsa forumaüye olabilsin. etmiyoruma basarsa olamasın. ayrıca kabul ediyorum tuşuna kaç saniyede bastığına da bakılabilir. örneğin hemen bastıysa bu okumadığının göstergesidir. bir uyarı çıkar kullanıcı kuralları okumak zorunda kalır. tabi böyle de tam çözüme ulaşılamaz ama en azından baya bi gelişme olur forum kurallarının okunması konusunda.

Alıntı Orijinalini Gönderen: fonemi
    evet haklısın shahan. bence ilk kez üye olan herkes pcnete girdiğinde karşısına forum kuralları çıksın. altta kabul ediyorum-etmiyorum olsun. eğer kabul ediyorum'a basarsa forumaüye olabilsin. etmiyoruma basarsa olamasın. ayrıca kabul ediyorum tuşuna kaç saniyede bastığına da bakılabilir. örneğin hemen bastıysa bu okumadığının göstergesidir. bir uyarı çıkar kullanıcı kuralları okumak zorunda kalır. tabi böyle de tam çözüme ulaşılamaz ama en azından baya bi gelişme olur forum kurallarının okunması konusunda.
    Baba haklısınızda önemli olan kuralları sadece okumak değil ki, kurallara uymadıktan sonra bence bir anlamı yok yani. Örnekleri daha önce yaşandı.
    Alper

Alıntı Orijinalini Gönderen: shahan
    (Şu anki -16.Kasım.2003 19.45- rakamlar)

Toplam üye: 12834

"Forum Kuralları"nı görüntüleme: 1372

Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?
    valla çok haklısın gerçi fonemi'yede hakvermek gerek ama nedense hiçbir üye forum kurallarını okumak gibi bir üşengeçliğede katlanamıyor şahsen bende üye olurken okumadım ama tek yaptığım hata cd-key vermek oldu ondada sağolsun maxcoder beni uyardı...ondan beri forum kurallarına aykırı hiçbir şey yapmıyorum...

Benzer Başlıklar

1. Forum kuralları güncellendi
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 28
    Son Mesaj: 06.03.2010, 21:51
  2. forum kuralları !
    fonemi tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 12.03.2007, 10:21
  3. Forum Kuralları
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 0