PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet forumları hakkında

Forumlara login olduğum halde giremiyorum (digitalman nicki ile) ekranda bilgi yazan birşeyler çıkıyor. Logout olunca açılıyor bu sabah 10.00 dan itibaren giremiyorum

hata resmi aşağıda

Öncelikle hata veren bilgi mesajını ve ekranını ben göremedim,neyse önemli değil.digitalman adlı eski nicki şu an ben online olarak 2. sırada görebiliyorum demek ki online olabiliyorsun.Galiba sorunun browserinden kaynaklanıyor yada bağlantıdan.Bu arada birinden birini kullan 2 farklı nickle forumda bulunma.

Kolay gelsin.

şu an doğru digitalman ile onlineyim ama forumlara girdiğimde hata oluşuyor.
    3 tane browser var onun için bende sorun olacağını sanmıyorm opera 7.54 , netscape 7.2 ve internet explorer hepsindede aynı şekilde forumları görüntüleyemiyorum

NiQuitinCQ
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: bugman
    Öncelikle hata veren bilgi mesajını ve ekranını ben göremedim,neyse önemli değil.digitalman adlı eski nicki şu an ben online olarak 2. sırada görebiliyorum demek ki online olabiliyorsun.Galiba sorunun browserinden kaynaklanıyor yada bağlantıdan.Bu arada birinden birini kullan 2 farklı nickle forumda bulunma.

Kolay gelsin.
    sorun browser veya baglantı degil ... buyuk ihtimalle profilinde oynamalar yapmaya calıstın .. aynı sey bi kac kisiye daha olmus .. maxcoder a icq veya öm ile ulas duzeltiyor

Doğrudur sabah profilimde icq numarası eklemiştim ondan sonra sorun çıktı galiba teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. PCNet Forumları Hakkında
    TuningMERT tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.01.2006, 18:54
  2. pcnet forumları tasarımları
    rasimaydinkal tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 08.06.2005, 00:00
  3. pcnet forumları 30.000 i aştı
    salavator tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 16