+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: Web Tasarımı Yarışmasının Sorunu
-
12.09.2004 12:21 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İskenderun
Web Tasarımı Yarışmasının Sorunu
Selam
Pcnetin web tasarımı yarışması hakkında birkaç şey sölemek istiyorum.Öncelikle, bildiğiniz gibi pcnet yarışma süresini 10 Eylüle uzattı.Bende çok sevindim tabii.Çünkü ben ağustos saysını bulamadım ama bu yarışmaya katılmayı çok istiyodum.Neyse, işte eylül sayısını aldım.Gittim eve girdim internete.Kayıt için gerekli formu doldurdum.Sonra Gönder dedim.Mail adresimede aktivitasyon mesajı geldi neyse tıkladık linke.Yarışmaya katılmak için gerekli soruları güzelcene cevapladım ve gönder dedim.sonra karşıma boş bir sayfa çıktı.Bu işlemi 2-3 defa denedim.OLMADI.Sonra webmastera öm attım.Bana dediki sistemde bir sorun var halletmeye çalışıyoruz dedi.Ben bu mesajı ona gönderdiğimde ayın 6 sı idi.YAni yarışmaya katılmak için son 4 gün vardı.Sonra tamam dedim kendi kendime.ayın 9 unda yine denedim yine olmadı.10'unda denedim yine olmadı hatta bugün denedim yine olmadı.Şimdi ben ne yapim ha?
Ben bu yarışmaya katılmayı gerçekten çok istiyodumZaten istemesem Turkceye_evet ve MaxCoder mesaj atmazdım dimi?
Çok istiyodum ama olmadı.EE.ŞİMDİ.O kadar yarışma düzenliyosunuz.Bilmiyomusunuz böle ve ya öle sorun var.Ya da neden sistemi test edip yayına sokmuyosunuz.O kadar büyük bir siteyi yönetiyorsunuz.Basit bir sorunla mı başede miyorsunuz acaba.Lütfen bana mantıklı bir cevap varin lütfen...
Benzer Başlıklar
-
web tasarımı
kardalen tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.11.2006, 21:47 -
Bilişim rüzgari logo yarışmasının sonuçları açıklandı
henster tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 17.09.2006, 12:57 -
web tasarımı
liesdeath_bjk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 20.09.2005, 22:07 -
3d yüz tasarımı
Exhumeds tarafından Yazılım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 14.05.2005, 23:01 -
web tasarımı
Halil_balkan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 30.07.2004, 00:27

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım