PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > PCnet
Bu Sayfayı Yenile Eski haline nasıl döndürebilrim
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Darksector Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 23.09.2008, 07:01

iyi niyetle cevap yazmak için geç kaldığını söylüyorum lütfen mesajımı inceleyin bakalım saygısızlık içeren bir çümle var mı eğer varsa hemen özel mesajla editör ve moderatörden 10 puan uyarı verilmesini kendim isteyeceğim ortamı germeyin kimseye saygısızlık yapmam yapmadım dark ayağını denk al ne demek oluyormuş ?

pcnet forumlarında sadece ben yazmıyorum eski üyelerde aynı şeyi yazıyor bügün eski başlığa bende cevap versem banada aynı şeyi yazarlar mesela bunun gibi başlığı hortlattığınız için tebrik ederim gibi

PCNET FORUMUN DAHA DÜZENLİ OLMASI BİZİM ELİMİZDE

Lütfen başlık açmadan önce forumda arama yapalım aynı başlıklardan yeni başlık açmak yerine bir başlıktan devam edelim http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...erlemeler.html

En son Darksector tarafından düzenlenmiştir : 23.09.2008 08:11. Sebep: ekleme
  (#8) Eski

Darksector Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 23.09.2008, 09:20

pire şimdi ben ne yaptım ki benden hoşlanmayan arkadaşlar burada veya yöneticilere özel mesajla şikayet etsin kurallarda aşağıdaki yazıyor
18- forumda bulunması istenmeyen kişiler, uyarı verilmeksizin ve kurallara bağlı kalınmaksızın forumdan uzaklaştırılabilirler. yöneticilerde gerekeni yapsın

PCNET FORUMUN DAHA DÜZENLİ OLMASI BİZİM ELİMİZDE

Lütfen başlık açmadan önce forumda arama yapalım aynı başlıklardan yeni başlık açmak yerine bir başlıktan devam edelim http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...erlemeler.html

(#9) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 23.09.2008, 09:36

eski konulara mesaj yazılabilir. sonuç olarak cevaplanmamış. google aramalarında birinin karşısına çıkabilir.(forumda kimse arama yapmadığından önemi yok)

darksector haklı olarak bir uyarı yapmış. ama böyle bir uyarıya verilen cevabın çok bilmişlik yapma şeklinde olması üzücü. aynı şekilde dark ayağını denk al cümlesi ise rahatsız edici.

eğer öyle ayağını denk alması gerekenler listesi varsa bilelim. bizde ona göre davranalım.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

(#10) Eski

Varsayılan 23.09.2008, 20:05

şimdi mesele o bu değil ben her girdiğim konunun ne zaman yazıldığınamı bakacağım bunu kimse yapmaz ben google da arattırdım çıktı baktım ve arkadaşa yardımcı olmak istedim çünkü bende farklı bir sebepten dolayı konu arıyordum bu çıktı bende cevap vereyim dedim.

ama öyle dark arkadaşın lütfen dikkat edelim falan bunlar çok saçma cümleler o zaman bende adminleri davet ediyorum bu tartışmaya hadi bakalım onlar hiç cevap yazılmamış bir konuyu 4 senedir ne demeye burada tutuyor bunu konuşalım ve banlanması gereken varsada (ki bence yok kimsede suç ) ama varsa banlasın hadi bakalım

ayrıca loggita kardeş teşekkürler haklı olduğumu vurguladığın için

En son sard555 tarafından düzenlenmiştir : 23.09.2008 20:07. Sebep: ekleme
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Acil yardım telefondaki yazı fontu nasıl eski haline gelir gokhans18 Mobil Aygıtlar 8 20.12.2006 19:40
parçalara ayrılmış dosyayı nasıl eski haline getiririm. gokturk Yazılım 2 05.07.2006 15:20
bios eski haline getirme barbo07 Yazılım 9 15.06.2005 11:04
powerpointe hazırladığım sunuyu nasıl paket haline getiririm togujate Yazılım 2 14.03.2005 12:36
Resimleri Nasıl Video Haline Getirebilirim? ruzgar495 Yazılım 14 07.02.2004 04:44

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

1124 gösterim, 7 yanıt

228 gösterim, 10 yanıt

13 gösterim, 0 yanıt

674 gösterim, 6 yanıt

21 gösterim, 0 yanıt

228 gösterim, 21 yanıt

57 gösterim, 1 yanıt

40 gösterim, 3 yanıt

124 gösterim, 6 yanıt

58 gösterim, 1 yanıt

20 gösterim, 3 yanıt