PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: mavi kart

Misafir

Varsayılan mavi kart

dün bir konuda bilgim yoktu ama konu forum kurallarına aykırıydı....malum değişen forum kuralları nedeniyle bastım mavi karta...aradan 1 gün geçti ama hala bir işlem yok....hayır mod. bir sorun bulamadılarsa en azından ö.m gönderseler de nerede yanlış olduğunu söylesek... :P

Bu konuda re_idonist gerçekten haklı.Gerçi bu güne kadar böyle bir sorunum olmamıştı ama emin olun mavi karta basılacak yerlerde bile çok tereddütlü davranıyorum.Bilemiyorum nasıl olur?Bir ara forumda mavi karta basılınca ne ile ilgili şikayette bulanacağımıza dair bir form çıksa şeklinde bir soru cevap vardı.Ben de yeri gelmişken buradan bu olayı istediğimi belirtmek istiyorum.kolay gelsin

Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: incelemeelemani
    Bu konuda re_idonist gerçekten haklı.Gerçi bu güne kadar böyle bir sorunum olmamıştı ama emin olun mavi karta basılacak yerlerde bile çok tereddütlü davranıyorum.Bilemiyorum nasıl olur?Bir ara forumda mavi karta basılınca ne ile ilgili şikayette bulanacağımıza dair bir form çıksa şeklinde bir soru cevap vardı.Ben de yeri gelmişken buradan bu olayı istediğimi belirtmek istiyorum.kolay gelsin
    o başlığıda ben açmıştım ama sus pus edildim.... ops:

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

incelemeelemani ;
    mavi kart'a bastığınız zaman ekrana bir uyarı kutusu gelerek bu işlem sonucunda ne olacağını açıklanmaktadır...

re_idioist;

elimizden geldiğince tüm mavi kart uyarılarını değerlendiriyoruz.rapor ettiğiniz forum hakkında aradan belli bir süre geçtiği halde işlem yapılmadıysa, o an için etkin olan mod.'a veya maxcoder a, ö.m. vs. gibi iletişim yolları ile ulaşarak gerekli açıklamayı bildirebilirsiniz...

iyi çalışmalar..........................

bende bikere mavi karta tklamak zorunda kaldım ve moderatorler hemen ilgilendi konuyla

Benzer Başlıklar

1. Mavi kart uyarıları
    promar tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.01.2007, 18:58
  2. neden mavi kart çalışmıyor?
    gerald tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.11.2006, 10:31
  3. Mavi Kart nedir?
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 48