+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: Donanım TOP 10 !?
-
11.01.2005 22:50 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Izmir
Donanım TOP 10 !?
Arkadaşlar bu konunun daha önce dile getirilmesine rağmen ne moderatörler nede site wm si hiç bişey yapmıyor yada bir tepki vermiyor kendi kendimize yazıp kendikendimize tartışıyoruz... hatta okuması gereken ilgili kişiler bile okumuyor izlenimim içerisindeyim. !!'
PC NET WEB SİTESİNDE DONANIM TOP 10 İSTİYORUZ !
hemen bazıları atlayıp pc net dergisnide var diyecek :P all yine maksat laf olsun !...
Bu ay dergi alamadım vaktim olmadı ne olacak ... alamadım işte...
yeni 5 pc almak istiyorum hangi donanımlar çok tutuluyor hangileri çok satılıyor hangileri iyi diye bir araştırma yapıp top 10 listelerini kaynak alıyorum... gel gör ki müdavimi olduğum bir siteden çıkıp (pc net) başka sitelerde top 10 ara... Ya birde bu siteyi hazırlayan arkadaşlar çok mu yoğun ? Yoksa pc nette kimseyi takan biri yokmu ?..
hakkaten morali bozuluyor sitem ediyorum.. yapmayın boyle.. en azından çoğu insan için değerli olan bazı kiriterleri siteye eklayım... sitede hiç bir canlılık görmüyorum...
Arkadaşlarıma siteyi tavsiye ettiğimde(pc net) bana "Yok be abi bişi yok orda deyip bana bir sürü adres sayıyorlar... Ya.. hakkaten olmuyor....
kimse kimseyi takmayacaksa eski tas eski hamam devam edecekse... arkadaş vaz geçiyorum sevdiğim siteden ya.. WM arkadaş... böyle olmaya devam edecekse girmeyeyim bu siteye silin hesabımı... Soğutmayın insanı pc nete !!! Eger senin sesin cok cikiyo diyececekseniz wm buraya cavap yazip hesabimi silsin abi,
walla yapmayin boyle !
Herkese basarilar !
Benzer Başlıklar
-
donanım
mslk1 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 24.10.2006, 02:49 -
Donanım
farukaytac tarafından Diğer uygulamalar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 27.09.2006, 18:12 -
Donanım-tr
takedown tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 06.08.2006, 23:05 -
donanım
ferityt tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 03.05.2006, 22:49 -
donanım
ihsangokcay tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 27.01.2005, 12:58

Alıntıyla Yanıtla

HDD Protek | Açılış Şifresi Kaldırma....
Bugün, 14:57 / İnternet, Ağ ve Güvenlik