+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: Local'de Mail Sunucu
-
24.02.2007 10:22 #1
Local'de Mail Sunucu
selam,
sistemimde wamp server kurulu ama onun da mail sunucusu yok ve php mail formlarını bilgisayarımda deneyemiyorum. Sizlerin local bilgisayarınızda kullandığınız ve olumlu sonuç aldığınız, ayarları pratik ücretsiz veya süre kısıtlamalı bir mail sunucuyu tavsiye etmenizi rica ediyorum.
teşekkürler
-
24.02.2007 10:33 #2
Eğer Windows XP PRO kullanıyorsan ek yazılım kurmana gerek yok. IIS yüklemen yeterli. Çünkü IIS içerisinde zaten SMTP server mevcut.
Eğer benim gibi Windows XP HOME kullanıyorsan o zaman sana CMailServer tavsiye ederim. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnum. Programı satın almadan da süresiz kullanabiliyorsun. Fakat yalnızca 5 adet e-posta hesabı kullanmana izin veriyor. 1 tanesi bile bana yetiyor da artıyor
Bu programın diğer bir avantajı ise DOMAIN kullanmana izin vermesi. Örneğin senin bilgisayarının adı "celik" diyelim. Kendine "celik.com" isminde bir domain oluşturuyorsun. Daha sonra bir e-mail hesabı açıyorsun. Hesabın ismi de diyelim ki "deneme" olsun. Artık PHP'den mail yollarken "deneme@celik.com" adresine posta gönderebilirsin. Gönderdiğin postayı okumak için Outlook Express gibi yazılımlarla pop3 erişimi yoluyla "deneme" isimli posta hesabına bağlanacaksın. Hepsi bu
http://www.youngzsoft.net/cmailserver/ adresinden programı indirebilirsin.
-
24.02.2007 10:47 #3
sağolasın eburhan,
akşam bir kurup çalıştırayım, senin şu ajax mail formu da bir denerim :wink: bu arada yeri gelmişken tebrikler güzel eğitim videoları hazırlamışın.
başarılar, kolay gelsin...
-
24.02.2007 10:50 #4
Benzer Başlıklar
-
e-mail gelen sunucu giden sunucu nasıl bulunur??
DerinKaranlik tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 20.10.2006, 23:05 -
DNS sunucu kurulumu
Blue_Rabbit tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 21.03.2006, 09:45 -
sunucu bulunamıyor
gitarist4485 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 25.02.2006, 20:15 -
Sunucu Çözümü
Revias tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 20.02.2006, 00:43 -
DNS Sunucu kaldırmak
SMallianceTR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 11.01.2006, 21:53

Alıntıyla Yanıtla

Samsung galaxy ace mi sony ericsson...
Bugün, 08:21 / Mobil Aygıtlar