PCnet
Geri Dön   PCnet > Web Tasarımı ve Geliştirme > Web Programlama > PHP
Bu Sayfayı Yenile Php ÖĞrenmek İstİyorum Bana Yardimci Olurmusunuz_?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

sato38 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 10.05.2008, 06:14

Kardeş eğer web programlama öğreneceksen önce web öğrenmelisin web demek html demek. Programlamasına geçeceksen php asp vs.vs. Bence sen sırayı bozma önce bi html öğren sonra phpye geç yoksa phpyi çoooook zor öğrenirsin. form oluşturmayı bilmeyen biri phpdeki POST ve GET komutlarını nasıl anlasın yada uygulasın ...

~sato~
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 01.06.2008, 19:23

arkadaşım bence okadarda zor işler değil html de öle kodlamana bile gerek yok onu yapan özel programlarvar mesela dw front page vb
php içinde kitaplardan başla ve php ile ilgili sitelere bak mesela hazır php programı olan joomla ile haşır neşir olsan bence bunlara bile gerek kalmaz
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

mutuk90 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Türkiye-İstanbul
Varsayılan 11.06.2008, 19:04

PHP yi kitaptan okuyarak öğrenemezsin! Git bir PHP kursuna kayıt ol sana görsel olarak birisi öğretsin.Kurs ücretleri çok cüzi.Ve kısa zamanda profosyonel olursun.Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

rahathojaniyazow Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Aşgabat/Turkmenistan
Varsayılan Gayret ve istek - 28.06.2008, 16:45

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: srkn46 Mesajı Görüntüle
Php ÖĞrenmek İstİyorum.benİm Ne Yapmam Lazim Nereden BaŞlamam Lazim.php İle HİÇ Bİ Bİlgİm Yok.daha DoĞrusu Web Tasarimla İlgİbİ Bİ Bİlgİm Yok.donanimciyim Programci Olmak İstİyorum.bu İŞede Php ÖĞrenmem Gerek OlduĞunu SÖyledİler.nasil ÖĞrenebİlİrİm Bana Yardim Edermİsİnİz ArkadaŞlar.Şİmdİden TŞk Ederİm.a.e.o

Arkadaş PHP ogrenmek istiyorsan kurslara falan katılıp para harcamana değmez... yani demek istediğim PHP 0 dan bu gune kendim öğrendim. şimdide web programcılığını yapmaktayım. tabi önceden alt yapı var idi.. C++ Pascal programcılığını bilirim. ama PHP we web proğramcılığını ögrenmek için kimseden destek almadım. ama bazi e-kitaplarım var idi. tek onlardan faydalanmıştım. Sana tavsiyem eger istersen internetten ilkönce araştırda kendine anlaşılır dilde bir php öğretebilecek kaynak bul.. sana tavsiyem Hakkı Ocal ın PHP ile alakalı konferans notları olması gerekir... google da arasan bulursun... iyi bir kaynaktir... Ama yine bilki oda PHP öğrenebilmen için önceden HTML öğrenmen gerekir derim sana... buda çok zor degildir.. ben zamanında Office paketiyle gelen FrontPage programıyla design yaptığım sayfaların source kodlarına bakarak HTML öğrenmiştim... hiçte zor değildir... esas olan öğrenmeye olan azim we yenilmez gayrettir... derim...

Rahat Hojaniyazow
rahathojaniyazow@gmail.com
http://www2.3dn.ru
Aşgabat/Turkmenistan

~beyninin sinirlarini zorlayin~

Rahat Hojaniyazow
rahathojaniyazow@gmail.com
Aşgabat/Turkmenistan

En son rahathojaniyazow tarafından düzenlenmiştir : 28.06.2008 16:47. Sebep: unutulmuş notlar
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan 28.06.2008, 17:45

Artık kim sorsa aynı şeyi söylüyorum. Reklamını yapıyormuş gibi oldum ama Türkekip.com 'un 50 YTL ye sesli görüntülü eğitim cd'leri var. Toplam 3CD. İlk CD PHP yi öğretiyor. Diğer 2 CD 'de ise baştan sona bir portal kodluyor. Pratik açısından baya faydalı. Hemde nerde neyi kulllanabileneceğinizi görüyorsunuz. Aklınızda bir fikir oluşuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Yenİ Ekrankarti Almak İstİyorum Arti Ram YÜkseltmek İstİyorum Yardim LÜtfen Acil nehirse82 Donanım 8 18.12.2007 09:43
Yenİ Ekrankarti Almak İstİyorum Arti Ram YÜkseltmek İstİyorum Yardim LÜtfen Acil nehirse82 Donanım 2 15.12.2007 15:20
Sorunum Var Bana Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm patika Yazılım 4 03.10.2007 23:45
Yardimci Olurmusunuz karaborsa Donanım 2 29.09.2007 19:58
DELPHİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM referee Programlama Dilleri 14 23.02.2005 05:20

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

29 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

22 gösterim, 3 yanıt

45 gösterim, 4 yanıt

794 gösterim, 12 yanıt

41 gösterim, 3 yanıt

405 gösterim, 10 yanıt

422 gösterim, 22 yanıt

297 gösterim, 30 yanıt

57 gösterim, 4 yanıt