ıÜümerhaba arkadaşlar. iis serverde php yi sorunsuz çalıştıran ardaşlardan örenmek zrunda olduğum bir problemim var. iis server kurdum ayarlarını yaptım sora MySQL kurdum, sora PHP 5 kurdum php.ini ayarlarını yaptım ve config sayfasınıda açtım herhangi bir sorun yok, phpmyadmin 2.8.0 ri kurdum oda açıkdıldı sorun gözükmüyo ve veri tabanınıda yükledim php-nuke 8.0 config ayarınıda yaptım fakat bir türlü nuke sayfası açılmıyo ya boş bir sayfa açılıyo php-nke logosu başta
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
böyle bir hata veri inanın bir haftadır bir sunuç alamadım bir versiyonları yeneden denedim olmadı bir türlü kafayıyı yedittirecek; - şimdi boşver iis yi neden apchi yada hazır server programları kumuyosun diye soranlar olacak ama ben asp yi kullanmak istedigim içi IIs de ısrarlıyım ilgilen arkadaşlara teşekür ederim
Hepsini ayrı ayrı kurmaya uğraşacağına wampserver yada benzeri bir program yükle. WampServer Apache 2.2.8 , MySQL 5.0.51b , PHP 5.2.6 barındırıyor. phpmyadminde kurulu. Anlayacağın PHP çalıştırmak için lazım olanlar bunun içinde. Boyutuda 20MB.