+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Joomlada Banner ve Menu Sorunu
-
09.01.2009 12:20 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
Joomlada Banner ve Menu Sorunu
Merhaba Arkadaslar,
Bır arkadasım benden Joomla konusunda yardım ıstedı ancak cok ugrastım yapamadım.Sızlere danısmak ıstedım.
1.Sorun : Joomla rhuk_milkyway teması var kullanılan.Bu temada belırtılen logo cok ufak ıstedıgım boyutlardakı bannerı koyamadım.modul ıle denedım ortalaması tutmadı.temanın ımages dosyasına gırdım resımler png ve parcalar halında oldugundan duzenleme yapamadım.Ektekı resımden sorunu daha ıyı gorebılırsınız.

2.ci Sorun : Ana Sayfa Altında Solda Ana menu var.burda altında baslıklar var.ben yenı bır bolum actıgımda joomlada o ana menu gıbı etrafında resım yok yanı kalın cızgıler.Ekte resmı eklıyorum.

Resimde cok acık bellı Ana Menu bır kutu ıcersınde gıbı ancak sol taraftakı menu aynı sekılde yapmaya calıstım ama olmadı.neyı eksık yada yanlıs yapıyorum bılmıyorum.daha once joomla cok kısa kulanmıstım.
Yardımlarınızı beklıyorum.
Şimdiden Teşekkurler
-
18.02.2010 12:59 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
Css Icerısınden Duzenleme Yapabılırsın Olmadı Kullandıgın Logoyu PhotoShop Vs Programlar Ile Boyutlarını Ayarlaya bilirsin İyi Çalışmalar
Benzer Başlıklar
-
Flash da menu sorunu yardim
dj__canberk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 20.03.2008, 23:47 -
joomlada neden bu sorunu alıyorum?
Aligula tarafından PHP forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 10.03.2007, 07:59 -
yukledigim menu ve menu rengi fln
littledevil13 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 30.11.2005, 22:42 -
Siemens c65 menu sorunu
kingsoft tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 29.10.2005, 17:11

Alıntıyla Yanıtla

Wifi modem üzerinden hangi siteye...
Bugün, 08:46 / İnternet, Ağ ve Güvenlik