+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: uzmanlar içeri
-
19.01.2010 03:19 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- izmir
uzmanlar içeri
selam php dostları size bir sorum olacak mesela bir form var içinde ad soyad ve bir buton var ben bu formu post ettiğimde gönderilen sayfada bu ad soy ad değişkenlerinin adlarını alabileceğim bir fonksiyon varmı değişkenlerin değerleri değil değişkenlerin adları(post edilen)
ne kadar değişken post edilmiş ise onları dizi ile alabileceğim bir kod varmı yani anlatabilddimmi sadece ad soyad da olmayabilir ne kadar değişken post edilmiş ise ben o post edilen değişkenlerin adlarınıı almak istiyrum değerlerini değil saçma bir soru demeyin böyle bir sey varsa mükemmler bir class düşünüyorum
da üzerinize afiyet yardımlarınız için teşekkür ederim saygı benden
-
20.01.2010 10:35 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
Merhabalar
Tam olarak ne istediğini anlamamakla birlikte zaten değişken adlarını action sayfasında belirlemiyormusun . Formdan değişken adı gelmiyor ki değerler geliyor. Zaten post ettiğin sayfada değişken isimlerini kendin belirliyorsun . Bu değişken isimlerini alıp Array edebilirsin. Eğer seni yanlış anlamadıysam. Öyleyse mazur görüver.
İyi çalışmalar
-
21.01.2010 03:10 #3
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- izmir
evet doğru söylüyorsun değişken isimleri post edilmiyor değişken değerleri post ediliyor ben post edilen değişken isimlerini almak istiyorum değişkenin değerlerini değil biraz karmaşık olduğunu biliyorum ama sende beni maruz görüver teşekkürler xD
-
21.01.2010 14:28 #4
- Katılım Tarihi
- 2010
Bir örnek verir misin mesela ne istediğini bende merak ettim açıkcası. Farzedelim ki bir formdan kullanıcı adı ve şifre alıyorsun .
senin burda array olarak almak istediğin tam olarak ne 'kullaniciadi' ve 'sifre' mi ?PHP Kodu:<?php
$kullanici_adi=$_POST['kullaniciadi'];
$sifre=$_POST['sifre'];
?>
Benzer Başlıklar
-
Gir içeri yap yorumu :)
sh00ter tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 09.01.2010, 00:34 -
>>>uzmanlar bir baksın lütfeennnn>>>>>
deatmania tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.07.2009, 09:00 -
uzmanlar buraya bakabilir mi ????
deatmania tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 24.07.2009, 09:41 -
uzmanlar! bilgisayarların hızını artırmak için?...
selam_dua tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 16.12.2005, 20:13

Alıntıyla Yanıtla

Wifi modem üzerinden hangi siteye...
Bugün, 08:46 / İnternet, Ağ ve Güvenlik