PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Php Öğrenmek İstiyorum

Merhaba Arkadaşlar. Bildiğiniz gibi dinamik siteler yapmak için ya Joomla gibi cms leri kullanmamız gerekiyor yada php javascript gibi dilleri öğrenmemiz gerekiyor. Joomla gibi kolay yolları kullanmaktan sıkıldım. Php öğrenip daha profesyonel bir site yapmak istiyorum. Bir aciliyetim yok. Onun için uzun vadede en iyi şekilde php öğrenebileceğim kaynaklar hangileridir.Kafi derecede html biliyorum. Bu işimi kolaylaştırır mı. Şimdiden teşekkürler.

html işini kesinlikle kolaylaştırır. ayrıca php-turk.net in kaynaklarından yazılan bi e-kitap vardı araştır.

bence şu saatten sonra kendini sıfırdan öğrenmek yerine wordpress kurup kurulu fonksiyonlardan kendini geliştirirsen daha hızlı yol alırsın böylece hem programlama mantığını hemde wordpress sistemini çözersin..

Alıntı Orijinalini Gönderen: farozlu Mesajı Görüntüle
    bence şu saatten sonra kendini sıfırdan öğrenmek yerine wordpress kurup kurulu fonksiyonlardan kendini geliştirirsen daha hızlı yol alırsın böylece hem programlama mantığını hemde wordpress sistemini çözersin..
    aslında bu konuda haklı. ben smf ile başladım. manuel mod kurulumlarını öğrendim. bazı şeyleri kavrayarak başlaman daha iyidir. wordpress kullanmadım ama smf kullanmanı öneririm

başkalarının sorularına cevap arayarak başlayabilirsin

Benzer Başlıklar

1. C++ öğrenmek İstiyorum?
    huysuzcocukk tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 14.06.2010, 14:08
  2. CSS Dersleri Öğrenmek İstiyorum !
    3x3cuTi0N3R tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 12.09.2007, 21:02
  3. ASP'ye Öğrenmek İstiyorum?
    ShAnk tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.01.2006, 10:57
  4. ASP Öğrenmek İstiyorum.
    mission tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 02.03.2005, 19:20
  5. Php- -Nuke Öğrenmek İstiyorum Ama Nasıl ??
    Canercik tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 31.12.2003, 11:22