PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: PHP CSS ve HTML

Varsayılan PHP CSS ve HTML

Merhaba arkadaşlar.
    Bundan önce derslerim olduğu için çok ilgilenemedim önceden ve hep forum sistemleriyle uğraştım.Hepsi hazırdı ve artık kendim bir şeyler öğrenip ne kadar basit bile olsa kendim bir site kurmak istiyorum yapabildiğim kadarıyla.Galiba en başından HTML öğrenmem gerekiyor.Az çok bilgim var ama ben hepsinin en başından başlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Kitap mı almam gerekiyor yoksa internet üzerinden en başından öğrenebileceğim dersler var mı? Başka öğrenme yolları varsa ve bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Özellikle en başından başlayıp şimdi orta derecede olan arkadaşlar nasıl başladığını ve ne yaptığı anlatırlarsa çok teşekkür ederim.

Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun.

_KalpSiz_
    Misafir

ben okulda başladım meb in modülleri senin işine yarayabilir. http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/
    alan adını bilişim teknolojileri
    ders adını web tasarımı olanı seç
    videolu anlatım istiyosan; http://www.banadersanlat.com/index.p...-dersleri.html
    html den başlarsın sonra dreamweaver, css, asp, daha sonrada php , flash için actionscript ögrenirsin daha birsürü dil var :s
    allah kolaylık versin

Çok sağol kardeşim ama asp filan düşünmüyorum öğrenmek istediğim html css php belki daha sonra ajax Bana yetecek kadar öğrensem yeter.Boş kaldığımda yapabilecek bir şeyim olsun diye istiyorum yoksa öyle boş boş duruyorm.Çok sağolun tekrar yardımlarınız için.

_KalpSiz_
    Misafir

rica ederim... bu alanda kendini geliştirirsen bi de adını duyurdun mu boş zamanın kalmaz merak etme hemde maddi olarak kazancın olur

Yok kardeş o kadar istemiyorum karar verdim internetten yapamayacağım galiba kitap almak istiyorum internette parça parça çünkü anlayamıyorum ya da ben nerden öğreneceğimi tam bulamadım. Peki bunun için bir kitap önerebilir misin?

Benzer Başlıklar

1. Ferhat Demircan HTML DERGİ-1 (Türkçe, html anlatım dergisi)
    Floresan tarafından Diğer Diller forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.06.2011, 10:22
  2. Html ye Giriş ve Html de Listeler
    htlmkodes tarafından Diğer Diller forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 29.07.2010, 10:22
  3. internet sitem html olarakk gözüküo onu nasıl index.html yapabilirim
    emrebugday tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 08.02.2010, 20:22
  4. Asp siteniz Html gibi çalışsın (html seo)
    W1L3D4 tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Son Mesaj: 21.05.2009, 21:18
  5. www.Html-Html-Kodlari.tr.gg
    swatiscon2 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.12.2008, 14:30