+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: PHP CSS ve HTML
-
22.07.2011 18:00 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
PHP CSS ve HTML
Merhaba arkadaşlar.
Bundan önce derslerim olduğu için çok ilgilenemedim önceden ve hep forum sistemleriyle uğraştım.Hepsi hazırdı ve artık kendim bir şeyler öğrenip ne kadar basit bile olsa kendim bir site kurmak istiyorum yapabildiğim kadarıyla.Galiba en başından HTML öğrenmem gerekiyor.Az çok bilgim var ama ben hepsinin en başından başlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Kitap mı almam gerekiyor yoksa internet üzerinden en başından öğrenebileceğim dersler var mı? Başka öğrenme yolları varsa ve bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Özellikle en başından başlayıp şimdi orta derecede olan arkadaşlar nasıl başladığını ve ne yaptığı anlatırlarsa çok teşekkür ederim.
Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun.
-
22.07.2011 18:20 #2_KalpSiz_Misafir
ben okulda başladım
meb in modülleri senin işine yarayabilir. http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/
alan adını bilişim teknolojileri
ders adını web tasarımı olanı seç
videolu anlatım istiyosan; http://www.banadersanlat.com/index.p...-dersleri.html
html den başlarsın sonra dreamweaver, css, asp, daha sonrada php , flash için actionscript ögrenirsin daha birsürü dil var :s
allah kolaylık versin
-
22.07.2011 18:29 #3
- Katılım Tarihi
- 2011
Çok sağol kardeşim ama asp filan düşünmüyorum öğrenmek istediğim html css php belki daha sonra ajax
Bana yetecek kadar öğrensem yeter.Boş kaldığımda yapabilecek bir şeyim olsun diye istiyorum yoksa öyle boş boş duruyorm.Çok sağolun tekrar yardımlarınız için.
-
23.07.2011 08:20 #4_KalpSiz_Misafir
rica ederim... bu alanda kendini geliştirirsen bi de adını duyurdun mu boş zamanın kalmaz merak etme hemde maddi olarak kazancın olur
-
23.07.2011 11:50 #5
- Katılım Tarihi
- 2011
Yok kardeş o kadar istemiyorum
karar verdim internetten yapamayacağım galiba kitap almak istiyorum internette parça parça çünkü anlayamıyorum ya da ben nerden öğreneceğimi tam bulamadım. Peki bunun için bir kitap önerebilir misin?
Benzer Başlıklar
-
Ferhat Demircan HTML DERGİ-1 (Türkçe, html anlatım dergisi)
Floresan tarafından Diğer Diller forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 15.06.2011, 10:22 -
Html ye Giriş ve Html de Listeler
htlmkodes tarafından Diğer Diller forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 29.07.2010, 10:22 -
internet sitem html olarakk gözüküo onu nasıl index.html yapabilirim
emrebugday tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 08.02.2010, 20:22 -
Asp siteniz Html gibi çalışsın (html seo)
W1L3D4 tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 21.05.2009, 21:18 -
www.Html-Html-Kodlari.tr.gg
swatiscon2 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 22.12.2008, 14:30

Alıntıyla Yanıtla

Overclock ustaları Biliginize ihtiyaç...
Bugün, 08:58 / Overclock ve Modifikasyon