PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Proje tamam.Ya isim ?

Arkadaşlar.Bir muhasebe programı projem vardı 3-4 ayılık bir çalışma sonunda bitti 8) (Gerçi hiçbir program bitmiş sayılmaz ama ) .Şimdi programa muhasebe programı deyince akla çok geniş çaplı hesaplamalrın olduğu bir program geliyor.E benim :lol: programım küçük bir iş yerinin gelir giderlerini tutacağı bir program sizce bu hangi gruba girer adı ne olur cari takip mi basit muhasebe kararsızım bunu sitemde yayınlayacağım da yanlış bilgi vermeyelim.

Programda şu bölümler var ; :wink:

:arrow: Müşteri takip kayıtları
    :arrow: Müşteri alış veriş kayıtları
    :arrow: Günlük gelir gider kayıtları
    :arrow: Ödeme girdi çıktı hesapları...

Darısı başınıza.

cari takip bu olsun derim cunku bu en uygunu..

En basit örnek programının içinde Ödeme girdi çıktı hesapları... içinde çek ve senet girişi varmı sadece nakit giriş çıkış olmamalı en küçük işletmeler bile senetlerle çeklerle boğuşuyo kimden çek almış kimden senet kimden nakit almış bunun takibinide istiyor. Bunlar yoksa cari takip ismi bile fazla gelebilir

En basit örnek programının içinde Ödeme girdi çıktı hesapları... içinde çek ve senet girişi varmı sadece nakit giriş çıkış olmamalı en küçük işletmeler bile senetlerle çeklerle boğuşuyo kimden çek almış kimden senet kimden nakit almış bunun takibinide istiyor. Bunlar yoksa cari takip ismi bile fazla gelebilir
    Evet bunu düşünmüştüm.Programda böyle bir özellik mevcut.Üstelik oödeme uyarı sistemi de var.

İlgine teşekkürler.

Varsayılan abdrof

slm arkadaşlar bana bu yaptığın programı gönderebilirmisin benim de projem var gönderirisen sevinirim
    abdcay@hotmail.com

Benzer Başlıklar

1. p4 3.00 tamam anladıkta 2.99 ne?
    whom66 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 18.06.2008, 12:37
  2. tamam
    remderem tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 13.10.2006, 19:40
  3. server tamam ya erişim
    microturk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda