PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ares'te nereden dosya indireceğim?

slm ben ares yükledim nasıl mp3, video indireceğim bilmiyorum. acele yardım ederseniz sevinirim... melih_15_01@hotmail.com

uzun zamandır kullanmadım ancak hatırladığım kadarı ile download searc gibi bir kısmı oluyor oradan arama yapacaksın aramak istediğin şeyin isminin gir sonra çıkan sonuçlardan istediğine iki kere tıkla indirmeye başlayacaktır trafic kısmından takip ediyordun orada ne kadar indirdi ne kadar kaldı görebilirsin müzik yada video programıysa belli bir kısmını indirdikten sonra kısım kısım dinleyebiliyorsun

kullanımını sormuyo galiba yüklemiş ama ares bağlanmıyo galiba sana tavsiyem anti vürüs anti spy gibi porogramlarını gözden geçir engellemiş olabilrler

bazı antivirüsler bağlanmana izin vermez örneğin kaspersky internet security önce antivirüsü kapat sonra dene

Bende ares kullanıyorum.Windowsun kendi güvenlik duvarından yanlşlıkla engelle demiş olabilirsin.Bunu yaptıysan sürekli engeller.Yada arkadşların dediği gibi kullandığın bir virüs programı onun açılmasını engellemiş olabilir.

Bazende kullanıcı adı ve bağlantı hızını seçmeden bağlanmıyor.Öyle bir değişik program ))

Benzer Başlıklar

1. Ares'te sorun yaşıyorum..Ya siz?
    intricate tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 29.07.2010, 20:29
  2. Ares'te download tamamlanamıyor!
    Raplex tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 31.01.2005, 18:53
  3. ares'te bağlanamama hatası
    CoMeX tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10