+ Başlığa Yanıt Yaz
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
09.07.2008 11:10 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- eskişehir türkiye
Ben Program Yapmak İstİyorum Bana Bunun Detayini Kİm SÖyleyebİlİr Çok İsİtİyorum
Çok Önemlİ Hevesİmİn Kirilmasini İstemİyorum
BİLMEK SAYMAK : BİLSAY: BİLGİSAYAR
-
09.07.2008 13:54 #2
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- ankara
http://www.pcnet.com.tr/forum/progra...rogramlar.html
http://www.pcnet.com.tr/forum/progra...er-baksin.html
hevesinin kırılmasını istemiyorsun ama bu işe başlayıp devamını getirebilcekmisin.Programlama çok emek isteyen bir iş.Yani temelini atıp nesne tabanlı programlara(delphi vs) geçmen zaten kaç ayını alcak.sonra yavaş yavaş bişeyler çıkmaya başlayacak ama sen bu süreçte bu işe devam edebilcekmisin o önemli.En başta Algoritmayı Çok iyi öğrenmen gerekiyor ve hangi programlama diline başlayacanı belirlemlisin.bundan sonrası senin istek ve azmine bağlı.Yine diyorum bir hevesle yapıalcak iş değil...
-
10.07.2008 12:45 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- eskişehir türkiye
programlamayı çok istiyorum bunun için hangi dilden başlıycam ben de bilmiyorum bana program dilerini yazarmısın frkncyr çünkü ben hiç bilmiyorum
BİLMEK SAYMAK : BİLSAY: BİLGİSAYAR
-
10.07.2008 15:37 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- ankara
Gerçekten devam ederim diyorsan çok güzel.nerden başlıycana gelince ben sana kendimden örnek vereyim.biz okulda önce algoritma mantığını iyi kavradık.daha sonra programlamaya ilk başlangıcımız Pascal ile oldu,temeli atmak adına.pascal iyi bir temek attıktan sonra delphiye geçtik ve şimdilik devam ediyoruz.tabii biz okulda bize iyi öğreten bir öğretmen olduğu için şanslıydık ama sen kendin öğreneceğin için bolca kaynak bulmak zorundasın. önce algritma için bunun gibi bir kitap almalısın.daha sonra hangi dili seçceğine MR_C nin bu yazısı sana yardımcı olur(forumda bu tür başka başlıklarda var).hangi dili seçersen seç sadece netteki e-kitaplara ve kısa bilgilere bağlı kalma.O dilin kendi kitaplarını kitabevlerinden al ve o şekilde öğren.Öğrenmeye başladığında bi konuyu baktım yaptım öğrendim diyip geçme, iyice kavra.zaten o konu ilerledikçe karşına çıkacaktır.programlamada bi konuyu öğrenince onu unutma gibi bi şansın yok elbet biyerde karşına çıkar.örnekler,kaynaklar ve soru sormak için www.programlama.com sitesini kullanabilirsin.bu forumda da biz elimizden geldiğince yardım ederiz tabii.Benim söyleyeceklerim bu kadar,zaten diğer arkadaşlarda fırsat bulurlarsa bu konuya katkıda bulunurlar...
Şimdiden kolay gelsin...
-
10.07.2008 15:43 #5
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- eskişehir türkiye
Benzer Başlıklar
-
Php ÖĞrenmek İstİyorum Bana Yardimci Olurmusunuz_?
srkn46 tarafından PHP forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 19.11.2009, 03:53 -
Overclock Yapmak İstİyorum
werty286 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 22.04.2008, 18:07 -
Yenİ Ekrankarti Almak İstİyorum Arti Ram YÜkseltmek İstİyorum Yardim LÜtfen Acil
nehirse82 tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 18.12.2007, 07:43 -
Yenİ Ekrankarti Almak İstİyorum Arti Ram YÜkseltmek İstİyorum Yardim LÜtfen Acil
nehirse82 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 15.12.2007, 13:20 -
GRAFİK YAPMAK İSTİYORUM Yardım edermisiniz ?
rudeboyy tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 03.01.2006, 10:21

Alıntıyla Yanıtla

avea jet modem hk
Bugün, 10:58 / İnternet, Ağ ve Güvenlik