+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: C# Öğrenmek için Mükemmel Kaynak
-
14.04.2011 09:19 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- İstanbul
C# Öğrenmek için Mükemmel Kaynak
Merhaba arkadaşlar,
yaztasarla.com olarak 2 yıldır aralıksız bir şekilde programlama eğitimleri ve makaleler yayınlamaktayız.
Bize gelen mailler ve istekler doğrultusunda c#.net için baştan sonra doğru bir eğitim hazırladık içerikleri ekliyoruz ve eklemeye devam ediyoruz.
"İstekler neden dersler baştan sonra kadar hiç bilmeyen veya çok az bilgisi olan birileri için hazırlanmıyordu." Şeklindeydi.
İlk olarak baştan sonra kadar c#.net eğitimleri hazırlıyoruz daha sonra da vb.net, c++ ,java, delphi vs. programlama dilleri içinde baştan sonra kadar eğitim setleri hazırlayacağız.
Sitemizde hiçbir hitari kar amacı gütmeden gönüllü olarak paylaşım yapıyoruz ve her türlü masrafı kendimiz karşılıyoruz.
Sitemizde kalite standartını yükseltmek için kayıt olma zorunluluğu getirdik.Kayıt olmak 30sn sürüyor en fazla.
Sizde bizlere katılmak isterseniz size bilgilerinizi tüm dünya ile paylaşmak isterseniz:
admin@yaztasarla.com mail adresinden veya mesut_illegal@hotmail.com mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
C#.net eğitim bölümü:
http://www.yaztasarla.com/csharp/
Aklınıza takılan soruları sormak veya takıldığınız kısımlarda yardım almak isterseniz:
http://www.yaztasarla.com/forum/categories.html
Forumumuza konu açabilir tecrübeli üyelerimizden yardım alabilirsiniz.
Öneri, fikir ve isteklerinizi bize bildirirseniz sevinirim.
Saygılarımla...
Mesut Güneş
Software Developer
www.yaztasarla.comŞiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri,
Öpüşürken yok olan ateşle barut gibi.
-
14.04.2011 09:52 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- İstanbul
eyvallah hocam hemen kayıt oluyorum..
ama çok başınızı ağrıtırım haberiniz ola

hocam girdim de site çok yavaş yaa.. asp.net sayfasına giremedim..En son mesutilica tarafından düzenlenmiştir: 14.04.2011 09:57
Cleanvac Temizlik Makinaları Bilgi İşlem
-
14.04.2011 10:00 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- İstanbul
Merhaba mesutilica

Öncelikle hoşgeldin. Bilgilerimizi herzaman paylaşırız.
Asp.net öğrenmek istiyorsan sitede görsel eğitim bölümündeki videoları incelemeni öneririm. Fatih Durgut hocamız anlatıyor çok anlaşılır ve kaliteli anlatımlar.
Birde mümkünse firefox,chrome yada opera gibi tarayıcı kullanırsan daha kaliteli bir şekilde sitemizden yararlanırsın.
Asp.net Görsel Eğitim Bölümü:
http://www.yaztasarla.com/asp-net-gorsel-dersler/
Kolay gelsin...
Not: Şuan makale ekliyoruz siteye yavaşlama ondan kaynaklanıyor olabilir. Birazdan düzelir.
Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri,
-
14.04.2011 13:25 #4
Guzel site. Cok guzel. Boyle bir siteye gecekten ihtiyac vardi. Ama size bir onerim de var: Soyle 3-4 arkadaslik gruplar da yaratmamizi saglaya bilirsiniz, birlikte calisib bir proje gelistirmek icin. Biliyorsunuz, bu isi ogrenmek icin sadece okumak yetmiyor, ayni zamanda yeni projeler yapmak gerekli.
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz
Thermaltake TR2 RX 750W (active PFC)
Gigabyte nVidia GeForce GTS450 1024mb 810mhz o.c edition
ASUSTeK Computer INC. P5QL PRO (LGA775)
-
14.04.2011 13:32 #5
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- İstanbul
Siteyi beğenmenize sevindim.Öneriniz için teşekkürler. Yalnız şöyle bir sıkıntı var takip ettiğim kadarıyla bir proje için ekip arkadaşları aranıyor hiç bilmeyenler de katılıyor öğreniriz yaparız heyecanıyla topluluk ör:15 kişi oluyor herkese bir iş paylaşımı yapılıyor 1 hafta sonra o grupta 2 en fazla 3 kişi kalıyor onlarında istekleri kaybolunca proje iptal oluyor.
Dediğinizin yapılması gerekli ancak insanların projeye sadık kalması için bir çözüm bulmamız gerekiyor. Ben bu konuyu diğer yetkili arkadaşımla konuşayım eğer çok güzel ve kopukluk olmayacak bir yapı oluşturabilirsek inşallah hayata geçiririz.
Saygılarımla...Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri,
Benzer Başlıklar
-
Phyton Dilini Öğrenmek İstiyorum, Kaynak!?
yes23 tarafından Diğer Diller forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 27.03.2011, 11:54 -
Programcılar için kaynak
spider58 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 13.12.2008, 23:56 -
mükemmel online bi oyun için içeri bekliyorum herkesi
vet06 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 20.07.2007, 13:56 -
Mükemmel bir site için ilk adımlar...
vermidon_dankek tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 05.10.2005, 23:39 -
gta için mükemmel bir yer
PcCrazy tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 20.05.2005, 14:01

Alıntıyla Yanıtla

Anakart ve İşlemci Seçimi için fikir...
Bugün, 09:57 / Donanım