+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
02.08.2011 12:15 #1
resimli buton yapma ve konrol etme
Slm herkeze java üzerinde grafik çalışmaktayım bir yerde takıldım.
Takıldığım yer bir resimin üzerine geldiğimizde resmin değişmesi aslında amacım resmi bir buton yapmak yalnız bunu şu şekilde yapmak istiyorum resime tam üzerine geldiğimde yani şeklin beyaz tarafları değil yani gri taraflarında resmin değişmesi örnekteki beyaz noktalar olmayacak bunu nasıl yapabilirim bunu düşümdüm aslında aklımda şöyle bir fikir var farenin konumundaki renk yöntemiyle bunu çözebilirim ama birsürü renk olursa bu yöntem geçerliğini kaybediyor bu yüzden başka bir çözüm varmı yardım edenlere şimdinden teşekkür...
örnek resim
-
03.08.2011 14:38 #2
-
04.08.2011 16:59 #3
Beyzalar halloldu sıra buton
Aslında ben türkiye haritası yapmaya çalışıyorum. Beyazları hallettim.türkiye haritasını parçalayıp birleştirebiliyorum translate ederek paintteki mantığa dayanarak ettim üst üste resim koyarak beyazları görünmez ediyoduk omantıktan yaptım ama butonlar olmadı mesela ankara tıkladığımda istanbul çıkıyor.Yani söylemek istediğim tıklama yerleri kare şeklini koruyor yani translate olmuyor.Sizden isteğim elinizde hiç java puzzle kodu veya yıldız şeklşnde buton veya değişik şekillerde varmıdırYardımlarınız için sağolun
Benzer Başlıklar
-
Online Ücretsiz Flash Tasarım Yapma Resimli Anlatım
stylerkan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.08.2009, 17:46 -
internet explorer programına buton yapma
ByCiN tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.03.2009, 10:13 -
flash yapma ve sıteye entegre etme resımlı anlatım
onur33can tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 06.09.2008, 21:58 -
Word dosyalarını PDF yapma programı (resimli anlatım)
PCKopatCS tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.07.2008, 23:12 -
fireworksten dreamweavera buton export etme
cagataysay tarafından Web Geliştirme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.11.2007, 15:08

Alıntıyla Yanıtla

Anakart ve İşlemci Seçimi için fikir...
Bugün, 09:57 / Donanım