+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
19.09.2011 19:46 #1
Klişe Bir Soru "Hangi Programlama Dilini Seçmeliyim?"
İyi günler ben bir lisede 10.sınıf öğrencisiyim,hedefim ilerde bu konuda kendimi geliştirmek ama bu yazılım,programlama bölümüne hangi dille ve altyapıyla atılacağımı bilmiyorum.Evet araştır diyenler çıkacaktır bu konuyu açmadan önce bütün interneti didik didik aradım,sabit başlıklar,bloglar,wordpressler,kişisel sayfalar da dahil.Ama bu konuda yazılan yazıların hepsi kişi kendi dilini kendi şeçmelidir diyor.
Tamam kendi dilimi kendim seçeceğim ama bu konuda hiçbir şey bilmiyorum yani programlama konusunda "0" bilgiye sahibim.Kolay kavrayabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim en güncel programlama dili nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
21.09.2011 00:17 #2
Yapmak istediğin şeye göre değişir dil. Ben oyun yapıyorum. Kendi oyun motorumu yazıyorum ve ben de 10. Sınıfta tanıştım programlama ile. Ben C ile başladım. Kolay geldi. Zaten programlama mantığını da kavradıktan sonra daha da kolay geldi. Sonra php öğrenmeye başladım. O da zaten C türevi olduğu için hiç zorlanmadım. Sonra C++ öğrenmeye başladım. Gördüm ki zor falan değil. Sınıf falan derken işte şimdi DirectX ile kendi oyun motorumu yazıyorum
-
21.09.2011 17:28 #3
Cevabınız için teşekkür ederim

Rica etsem dediğiniz programı nereden bulabileceğimi ve dersleri hakkında kaynak,site vb. bilgileri yazar mısınız?
-
21.09.2011 17:37 #4
Şuan En iyi programlar Dili C#.net diye biliyom çünkü bu sene teknik lisede veri tabani okuyanlara bunu getirmişler Şuan en iyisi Bu olduğu için ve ders saatini attirmişlar
-
21.09.2011 18:49 #5
Bu kişiden kişiye değişiyor işte bende başlamak için en uygun ve güncel dil nedir diye soruyorum bu iş ile ilgilenenlere
Benzer Başlıklar
-
Hangi program dilini secmeliyim
sahoron tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 12.11.2008, 19:55 -
Hangi Ekran Kartı "Asus 8600 GT" "SAPPHIRE ATI HD2600PRO"
orhan60 tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 16.05.2008, 14:56 -
""" Vista ' da Açılışa Nasıl Logo Koyuyoruz """
BlackMESA tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.10.2007, 14:43 -
"Web programlama" forumu açıldı
MaXCoDeR tarafından Duyurular forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 02.04.2006, 14:07

Alıntıyla Yanıtla

Anakart ve İşlemci Seçimi için fikir...
Bugün, 09:57 / Donanım