+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
29.01.2012 23:59 #1
Programlamaya yeni başlayacağım. Yardımlarınız gerekiyor!!
Merhaba arkadaşlar.Ben birkaç makale,yazı vb.. okudum programlama üzerine.Programlama işi kafama yattı bende programlamaya başlamak istiyorum.Hatta onun için yeni bi sistem bile topluyorum
. Okuduğum makalelerde çoğu makale lınux işletim sistemi kullan demiş.Şuan lınux'ü deneme aşamasındayım.Sanırım bi kaç güne kurarım.
Neyse ben bu programlamaya hangi dilden başlayacağımı bilmiyorum,ama işletim sistemi olarak lınux kullanmayı düşünüyorum.
Forumdaki bazı konular ve bazı makaleler pryton yada delphi den başlamamı söylüyor.Sonrada C ve C++ ya gecersin diyorlar.
Hangi programlama dilinden başlamalıyım?
Hangi işletim sistemini kullanmalıyım?
Hangisinde iş imkanı fazla(web tasarım,programlama vb...)?
Sistemci ne demek? bi forumda okumuştum. Coder yada sistemci hangisinde daha fazla iş imkanı var diye sormuşlar sistemci demişler.Size göre hangisi?(artıları eksilerini de yazarsanız sevinirim)
Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin lütlen.En son Under_Attack tarafından düzenlenmiştir: 30.01.2012 18:39
-
30.01.2012 18:42 #2
-
17.02.2012 13:37 #3
başta şunu belirtmek isterim yardım almadan bu konularda kendini yetkin bir seviyeye çıkartman zor,linux eğitimi veren yerler var mesela bilişim eğitim merkezi bunların en iyisi,burdan sertifika programlarıyla öğrene bilirsin,bende burdan java eğitimi almayı düşünüyorum şubelerinede gittim hem bilgimi belgelemek istiyorum sanada tavsiye ederim.Kafandaki sorulara iyi cevap bula bilmen için verdiğim adresden bi sor derim http://www.bilisimegitim.com/eformla...sp?eFormNo=433
-
17.02.2012 14:18 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- istanbul
Linuxda programlamaya başlamakçıysanız python 2.7.2 ile başlayabilirsiniz. Python ile GUI programlama için de Tkinter'ı deneyebilirsiniz.
Cırıq Paltarlı Uşaq
Benzer Başlıklar
-
Web Tasarıma Başlayacağım
famouslocal tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 17Son Mesaj: 05.01.2011, 15:54 -
php ye nerden başlayacağım?
mahmut33 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 21.06.2008, 22:21 -
vista için yeni bir acronis boot cd mi gerekiyor
muratahmetbeyoglu tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 17.01.2008, 21:27 -
Web programlamaya, yazılım programlamaya mı?
microturk tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 06.04.2007, 20:19 -
Sayfa Yapmaya Başlayacağım
_baris_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 15.07.2006, 13:32

Alıntıyla Yanıtla

Pc Gürültüsü ve Ekrandaki İmleç
Bugün, 10:15 / Windows 7