+ Başlığa Yanıt Yaz
52 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
12.04.2003 21:43 #1emrekaMisafir
Program Yazmak İstiyorum Profesyoneller baksın
arkada$Lar.. daha program yazmada bir$ey biLmiyorum bana hangisini caLi$mami ögrenmemi ve nasıl yapacagımı söylermisiniz..
-
14.04.2003 13:40 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Bulutların Üstü
Programlama öğrenmek kolay bir şey değildir öncelikle kendinde bu sabrı görüyormusun? Görüyorsan tavsiyem C/C++ ve türevleridir. Yok ben daha az sabırlı bir insanım dersen Delphi öğrenmeni tavsiye ederim.
Neler yapabilirim konusuna gelirsek: Bu programlama dilleri ile ne yapamam diye bir soru sormak daha iyi olacaktır. Çünkü neredeyse ne istersen yapabilirsin. Ben bu işten para kazanacam diyorsan o zaman çok uzun süreler çalışman gerektiğini söylemem gerekiyor. Hani derler ya leb demeden leblebiyi anlamak gibi biri sana istediği programı anlatırken sen beyninde yazabilmelisin.
Zor yani onun yerine HTML-PHP-MySql gibi şeyler öğrenebilirsin başlangıç olarak sonra bakarsın yeteneğin var. Cümle 600 sayfalık kafa kıran kitabı alırsın sonra derleyicilerini bulursun yada satın alırsın başlarsın uğraşmaya sonuçta ne olur? Süper bir programcı olursun ve büyükçe bir göbeğin olur
-
14.04.2003 13:58 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Ankara
ticari programlama mı? yoksa Web programlama mı? yapcağına bir karar wer.
-
19.04.2003 13:48 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Ankara
öğrenme mevzusu
Programlama,en azından ilk baştaki algoritma olayı kolay kolay oturup kitaptan öğrenebileceğin birşey değil.İmkansız demiyorum,çok soru çözerek fazlaca çalışarak öğrenilinebilir.Ama bence programlamayla ilgili bir kursa git.Akademik anlamda ders alma gibi bir imkanın yoksa,kurslardada yeterli bilgiyi bulacaksın.Başka birisi anlattığı zaman kısa sürede mantığın oturduğunu göreceksin.Ama sonuçta herşey sende,içinde bitiyor.İlla ben bu işi yapacam dersen,çok asılır çalışırsan. Neden olmasın.İyi çalışmalar sana...
-
21.04.2003 11:45 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Malatya.gif
Umarım yapabilirsinnn
Bak kardeşim
Çok zor bişey demiyorum ama cok vakit harcaman cok arastırman ve ogrenmen gereken şeyler olucak. ilk once sabırlı olmalısın.kitaptan ogrenebilirsin desem yanlış olur. yanında mutlaka sorularını yanıtlıcak bilgili kişi olması gerekir(tamamıyle ogrenmen için)
ticari programlar yazmayı düşünüyosan Delphi 7.0 yi onerebilirim.bir arkadasımız saan C++ 'ı onermiş ama sakın kalkısma buna. çünki c++ resmen harf ozurlü bir program biraz daha calış ve delphi kullan. ben 8 program yazdım hiç bi sorun olmadı delphide.
gelelim web konusuna eger program kodlarıyla site yapmak istiyosan Asp dicem ama ogrenmen zor. iyisimi sen html kullan ama unutma Asp Veritabanı için cok buyuk kolaylık. bU arada Delphiyle de site hazırlayabilirsin. sana şimdilik kolay gelsin işin zor
))
bende yeni bir tupgaz programı hazırlıyorum delphide bende programıma doneyim artık çok konuştum
)
Benzer Başlıklar
-
Türkçe Mesaj Yazmak İstiyorum!
berkbaba tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 06.03.2006, 18:47 -
program yazmak???
memogoze tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.02.2006, 20:50 -
program yazmak
tolgahansimsek tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 21.12.2004, 11:24 -
pascalda program yazmak
gokturk tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 24.08.2004, 09:42 -
Program yazmak için program
tnt06 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.05.2004, 15:20

Alıntıyla Yanıtla

Pc Gürültüsü ve Ekrandaki İmleç
Bugün, 10:15 / Windows 7