+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: delphi hakkında bilgi lazım
-
30.04.2003 12:09 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Balıkesir
delphi hakkında bilgi lazım
delphi hakkında çok acemiyim. birkaç sorum var bu konuda;
delphi ne ile yazılır ve nasıl .exe yapılır? illa da delphi programı lazım mıdır? bu programın ücretsiz sürümü var mıdır?
veritabanı kayıt, .txt işleme, porttan bilgi alma, menüler(dosya,düzen), parolalar vb. nasıl yapılır?
bilgisayardan örneğin saati vb. bilgileri nasıl alabilirim?
-
04.05.2003 20:21 #2
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Ordu.gif
Merhaba öncelikle sana birsey hatırlatmak istiyorum .... Ünv. Ögrencilerinin - yani Programcılık üzerine okuyanların - Kaldıgı ders genellikle Delphi dir.Benim tavsiyem Kolay olması nedeniyle Visual basic ...-Kolay dedimse yabana atma - ( Dediklerim duyumdur.. )
Bu kadar açıklamadan sonra Senin sorularına gelim ...
Delphi Programlaman için Tabiki diger diller gibi bir editöre ihtiyacın var fakat Metin editörü gibi olan bir kaç yazılım var bunuda göz ardı etmim Dedigim Editörü www.Planet-Source-Code.com'dan bulabilirsin
Ayrıca diger sorularıonın cevabını www.delphiturk.com'dan ayrıntıları ile alabilirsin
Ha bu arada Delphi İçin dediklerim için kusura bakma Çok zor bir dil diyorlar yoksa ben olsam delphi ögrenmeye çalısırdım ...
-
04.05.2003 21:08 #3mrtksnMisafir
Re:
Bence bu iş için Borland Delphi (5 Enterprise bence en sorunsuzu) kullanırsan çok rahat edersin.
bir de www.programlama.com var.
-
04.05.2003 21:09 #4mrtksnMisafir
Re:
Bence bu iş için Borland Delphi (5 Enterprise bence en sorunsuzu) kullanırsan çok rahat edersin.
bir de www.programlama.com var.
Ayrıca Delphi bence çok kolay (her nekadar gerçek bir amatör olsam da)
Benzer Başlıklar
-
asp.net programları delphi.net ile ?? örnek Kod lazım??
DrKill tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.07.2006, 08:09 -
Handy Recover hakkında bilgi lazım
TrI-C tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.04.2005, 07:06 -
delphi de indy bileşenlerinin kullanıları lazım ACİL!!!??
DrKill tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.01.2005, 13:03 -
Delphi web browser hakkkında bilgi
alikus tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 23.08.2004, 14:20 -
Delphi de _ [] X teması hakkında bilgi...
WayneJunction tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 11.08.2004, 16:23

Alıntıyla Yanıtla

Pc Gürültüsü ve Ekrandaki İmleç
Bugün, 10:15 / Windows 7