PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Visual Basic editör programı arıyorum.

Merhaba, yeni Visual Basic öğrenmeye başladım. Kodlarken Visual Studio 6 paketinin içinde yeralan Visual Basic 6 editörünü kullanıyoruz. Ancak kodlamaya daha hakim olabilmek için çalışmamı Visual olarak değil yani tasarım modunda değil, tüm ayrıntılarıyla kodlarını kendimin yazdığı bir editörde çalışmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bu tarzda Visual Basic editörleri var mı ?
    Herkese iyi çalışmalar.

Cevabın için teşekkür ederim Bugman. Bu arada benim bir sorum daha var. Bu soru için yeni bir konu başlığı açayım mı karar veremedim, önce burada sorayım dedim. Visual Studio paketinin içindeki Visual Basic 6 ile program oluşturduğumuz zaman kod ekranına geçtiğimizde yalnızca o an üzerinde çalışmakta olduğumuz nesne ile ilgili yazılmış kodu görüyoruz. Ancak ben o projemdeki tüm kodu bir arada görmek istiyorum. Visual Basic programında bu isteğimi gerçekleştirebilmemi sağlayacak bir yol var mı ? Böylece tüm kodu alıp Context'e yapıştırır, üzerinde çalışabilirim.

İyi çalışmalar.

Varsayılan VB

slmss bakalım senin dediklerini anlamışmıyım:sen önce kodları yazmak ve compile ettikten sonera visual olan bir editör arıyorsun değil mi? eğer senin sorununu doğru anlamışssam MS visual basic 5 adlı editörü denemeni tavsiye edrm.kolay gelsin...

Merhaba, tam ne demek istediini anlamad1m aragorntheelessar ama yukar1da bahsettigim sorun halloldu. Baslang1çtaki amac1m VB editörün görsel olarak yapt1klar1n1 kendim kod girerek yapmakt1. Ama kulland1g1m programlama dilinin Visual bir dil oldugunu kabullendim. Program yazarken MS Visual Basic editor v.6'y1 kullan1yorum ve bu editörün tüm görsel içeriginden faydalan1yorum. Ilgilendigin için tesekkürler. Bu arada mesaj1mdaki imla hatalar1 için kusuruma bakmazs1n1z. Ayarlardan bir yerden düzeltmem gerekiyor ama daha çözemedim.

Herkese iyi çal1smalar.

Benzer Başlıklar

1. free microsoft visual basic 6.0 ya da visual c++ 6.0 nerden
    atakurt tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.09.2005, 21:09
  2. Visual Basic programı hakkında soru
    maninblue tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 18.01.2005, 11:28
  3. visual basic, visual .net veya c kitap tavsiyesi
    BwT tarafından Programlama Dilleri forumunda