PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: 3d oyun yaratmak

Varsayılan 3d oyun yaratmak

3d oyun yaratmak için herhangi bir program biliyor musunuz?ben c++ dili biliyorum ama opengl ile de alakam yok.o yüzden hazır örnekleride bulunan ücretsiz ya da trial olan bir program önerebilir misiniz bana?tabi exe formatına çevirebileyim oyunu.yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle 3d olayını çözmen gerekir ki bu da en iyi 3ds max ile olur. Eğer ingilizcen iyi ise programın için tutarialları dene. Ben şu anda ordan öğreniyorum ve bayağı da iyi gidiyo.

3ds max, maya, caligari, belnder vs. 3d programlarla haşırneşir olman gerekir. ayrıca 3d programlama opengl ve directx iblgisi de gerektirir. benim tavsiyem herzaman openGL'den yanadır çünkü tekel altındaki bir sistemle program geliştirmek mantıksız geliyor bana. kaynak için ingilizcen varsa www.planet-source-code.com iyi olabilir. kolay gelsin.

vb ve 3dstate ile çok iyi ama aşırı ayrıntılı olmayan 3d oyunları oldukça basit bir şekilde yapabilirsiniz...

ya 3D State'yi pek sevmedim ben. ama gerçekten giriş seviyesi için çok güzel.

Benzer Başlıklar

1. gizli bölüm yaratmak
    ccaparli tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.06.2005, 22:16
  2. Xp de yeni tema yaratmak
    Toad tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.02.2005, 07:14
  3. Simone yaratmak.
    coskunxx tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11