PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: şifreli kanallar

Varsayılan şifreli kanallar

yaw ben digital uydu alıcılarından aldım.şifre çözücü modül kart entegre olarak geldi.fakat hala nasıl şifreleri çözemiyorum.Bu şifreleri nerden bulabilirim.Next YE 8000 model için şifreleri veren bir link falan biliyor musunuz? :!:

Verilen kartına şifre yükletmelisin bu şifreleride internetten bulman mümkün mü bilmiyorum ancak uydu televizyon işiyle uğraşan bir sürü dükkanlar var.. onlardan gerekli bilgileri alabilirsin. herkanalın ayrı şifresi var. en az ayda 1 şifreleri güncelletmelisin.. kolay gelsin

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KADER UTANSIN

valla bende digital uydu kullanıyorum arasıra http://www.uydutvhaber.net/ sitesinden veya bunun gibi birkaç site var güncellenen kanalların frekanslarını listesini bakarak televizyon ayarlarına kaydetiyorum
    kanalar açılıyor senin soruduğıun buysa çaresi bu ama sen yine bir servislerle konuş daha açıklayıcı bilgi al

eğer izlediğin kanalın kodlama matığıyla senin modüldeki kodlama mantığı aynıysa şifreyi çözebilirsin.değilse çözebilmesi mümkün değil.

bu iş bir inşaat mühendisine ameliyat yaptırmaya benzer.

arkadaşlar geniş bilgi gozosat.com sitesinde vardır.. next 8000 emu yazılımlı cihazdır.. emu aktif edildikten sonra değişen şifreler girilirse türksat ve hotbırd uydusunda yaklaşık 130 civarı kanalı çözer ...
    selamlar kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. şifreli rar dosyaları
    princess tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 01.11.2009, 14:41
  2. şifreli zip arşivlerini
    selcuk_iletisimci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.11.2006, 16:15
  3. şifreli cd
    badboy87 tarafından Yazılım forumunda