PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Programlama öğrenmek için ne yapmam gerekio

Elektronik mühendisliğinde okuyorum ve şu anda staj yapıorum.Gördüm ki mühendisler elektronikle ilgili bişey yapmıolar.. Bi şekilde bilgisayarımı geliştirmem gerekio aslında 10 seneye yakın bi süredir bilg kullanıorum ama boş kullanıcıyım.. donanım yazılım anlamam.. sadece internet ve oyun.. Programlamaya sıfırdan başlamak için önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Kursa gitmek için zamanım yok , evde kendimi nasıl geliştirebilirim? Yada bana gerekli olabilecek programlar neler olabilir? Hepsinin temelini anlamamı sağlıycak...

Öncelikle C ve Visual Basic öğrenmeni tavsiye ediyorum. Bunun için çok hoş CD setleri ve harika kitaplar var. Onlardan rahat bir şekilde öğrenebilirsin.

Kolay Gelsin...

hepsinin temeli anlamak nasıl mümkün olur bilemiyorum çünlü mesela Vb ve C çok farklı dillerdir. Ama başlangıç olarak dephi veya Vb den başalayabilirsin. Nette çok sayıda döküman mevcut zaten. Olmadı buradaki programcı arkadaşlar da sanırım yardımlarını esirgemezler

o programcı arkadaşlar kimler bilmiorum ama bi şekilde yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.. Kaynak gösterebilirmisiniz? Netten bunu yapmam biraz zor.. çünkü öğrenci evimde netim yok. kaynak olarak kitap veya cd önerirseniz ve nasıl ucuza temin edebileceğimi sölerseniz çok memnun olurum...

www.download.arsivi.com a gir. Orda 12 CD'lik CD seti var. Ordan adresini veriyorsun, evine getiriyorlar. Parayı orda veriyorsun. Ona bakmanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Görüntülü olduğu için yararlı olucaktır.
    Buradan da C++ ile ilgili kitabı bulabilirsin.

http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim....OAYN6NS685FTTI

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. programlama öğrenmek isteyenler kesin baksın..
    LaTReLL tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 14.03.2007, 20:00
  2. programlama öğrenmek hakkında...
    memat tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 19.08.2006, 23:34
  3. www.yazilimci.org programlama öğrenmek isteyenler...
    LaTReLL tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 03.05.2006, 19:28
  4. web sitesi yapmam için ne yapmam lazım yardım edin lütfen
    peugeot103 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 01.04.2006, 12:19
  5. FTP icin yapmam gerekenler ne?
    DRUIDS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.12.2003, 16:13