+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
09.11.2004 19:06 #1
"CodeStunteRs XXXX Çok Yakında Çıkıyor." Konusu İp
Bu konu tarafımdan teknik htalardan dolayı iptal edilmiştir Bir Moderator Kitlerse Sevinirim :wink:
-
09.11.2004 19:16 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul-Avcılar
Program bana çok tanıdık geldi
. Başarılar dilerim iyi bişeyler yaparsanız sevinirim. Bide mynet te 10 MB ewxe dosyası koyabilirsin ama başka bir siteden bu linki çalıştıramazsın. MEsela www.cjb.net ten bi adres al mynete yönlendir. Bi dosya koyup indirmek istediğinde mynetin koruma sisteminden mynet altındaki sayfalara mynet dışındaki linklerden ulaşılamaz gibi bir uyarı veriyor. Haberiniz olsun. Yani programı yayıp programlama sitelerine bildirdiğinizde link çalışmaz.
-
09.11.2004 19:21 #3
tamam bunu öğrendiğim çok iyi oldu progrma sana tanıdık gelebilir ama diğer progrmalardan daha fonksiyonlu bir çalışma olacak
-
12.11.2004 12:30 #4Misafir
Dataforcer arkadaşım çok güzel bir çalışmaya benziyor ellerine ve beynine sağlık daha önce kısa bir süre yayınlayıp kaldırdığınız night walker isimli programı halan kullanıyorum ben bir bilgisayar bayisine sahibim o night walkerı amacını biraz dışında kullnıyorum şu concord kod adlı uygulama çok işime yarayacak 16 yaşındasın seni tebrik ediyorum bu yaşında böyle uygulamalar yapıyorsun PROGRAMI Hangi dilde yapıyorsun ve YİNE BDE borland database engine yüklemek gerekecek mi?
seninle tanışmak isiyorum msn ve mailim: overlordz@gmail.com
Başarılarının devamını dilerim sitenizin en yakında açılması dileği ile
-
12.11.2004 12:49 #5Misafir
TurkDelphi1 Demişki!!!
turkdelphi1 senin yaptığın ve sergilediğin fiyat listasi programınıda gördük ara yüzü seninkine benzemiyor ve senin programın içerik olarak bana çok zayıf geldi satıln mallar kaydedilmiyor neki bu şimdi night walker bile dataforcun daha işimi gördü hemde o progrma bayiler için tasarlanan bir progrma değildi. Turkdlphi elmeğine göz nuruna taş atma milletin kafasını karıştırma...Program bana çok tanıdık geldi
Benzer Başlıklar
-
ocak 2005 pcnet kapak konusu "şifreleri kırın"
memat tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 30.04.2006, 10:00 -
"MaXCoDeR"a bu ay'ın kapak konusu için teşekkürler
memat tarafından PCnet forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 21.04.2006, 19:08 -
Telekom ADSL "kullanıcı adı" ve "parola"
zaferdepe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 29.01.2006, 20:35 -
"Stand by" ve "Switch user" tuslarini ka
Maja tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.06.2005, 21:00 -
"başlat" vew "baslık çubugu" sorunu
maniac_ea tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 28.05.2005, 18:56

Alıntıyla Yanıtla

avea jet modem hk.
Bugün, 10:29 / Mobil Aygıtlar