PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan C# programım sadece benim makinede çalışıyo

Arkadaşlar merhaba, C# ile bir program yazdım, program kendi makinemde çalışıyo ama deploy edip başka bir makineye kurduktan sonra "an unhandled exception ....." diye bir hata veriyo. Kurduğum makinelerde framework 1.1 de yüklü.En az 4 makinede denedim. Bu neyin nesi yaw kafayı yedirtecek bana.

birçok nedeni olabilir, öncelikle kodlarını try catch'e aldın mı, almadıysan alıp tekrar dene, hatayı daha detaylı görebilirsin. İkinci bir ihtimal crystal reports olabilir. Programında raporlama için Crystal Reports kullandın mı?

gsogutcu, Crystal Reports kullandım sence bundan mıdır?

Bazen böyle hatalar olabiliyor!

Crystal Reports eklentilerini de setup project'ine dahil etmen gerekiyor. Muhtemelen ado.net de kullanmışsındır. Database olarak da access kullandığını varsayıyorum. Setup Project'ine sağ tıkla Add>Project Output de, çıkan listeden "Primary Output" u işaretle iki tane .msm uzantılı dosya eklenecek. Setup Project'e tekrar sağ tıkla ve Add>Merge Module deyip gerekli olan 6 dosya'yı da ekle (2'si ADO.net) için. Bu dosyaların hangileri olduğunu crystal reports'un web sitesinden bulabilirsin. En önemli nokta is regwiz.msm isimli(tam hatırlamıyorum) bi dosya var bunun properties kısmına lisans numarasını girmen gerekiyo. Kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2006, 17:00
  2. install deyince siyah ekran geliyor(sadece benim bilgisyrda)
    ozerakgul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 27.01.2006, 21:48
  3. Sadece benim izin verdiğim sitelere girsinler!!
    wasabi121 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.08.2005, 11:59
  4. bi makinede keylogger oldugunu nasıl anlarız
    NiQuitinCQ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.06.2004, 14:38
  5. programım nasıl olmuş ?
    fonemi tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 51
    Son Mesaj: 16.08.2003, 21:53