PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan delphi 7'de raporlama

kardeşler delphi 7'de raporlama nereden yapılıyor?delphi 6'da yukarda componentlerde report diye bi yer vardı.ordan yapıyordum.yalnız delphi 7'de bulamadım kardeşler.bi yardım eder misiniz???

Varsayılan Rapor

Delphi 6'da raporlama işlemleri QuickReport ile yapılıyordu.. Delphi 7 ve 8'de ise raporlama Rave Report adlı araç ile yapılmaktadır. Delphi 7'de eskisi gibi Quick Report'u kullanmak istiyorsanız Component menüsünden Install Packages komutu verildiği zaman ekrana gelen diyalog kutusunda "dclrpt70.bpl" dosyasını projeye dahil etmelisiniz..

Memik Yanık

Varsayılan gfb

çok teşekkür ederim...

Varsayılan Re: Rapor

Alıntı Orijinalini Gönderen: roadster
    Delphi 6'da raporlama işlemleri QuickReport ile yapılıyordu.. Delphi 7 ve 8'de ise raporlama Rave Report adlı araç ile yapılmaktadır. Delphi 7'de eskisi gibi Quick Report'u kullanmak istiyorsanız Component menüsünden Install Packages komutu verildiği zaman ekrana gelen diyalog kutusunda "dclrpt70.bpl" dosyasını projeye dahil etmelisiniz..

Memik Yanık
    Memik Abi Delphi 7yi kullanamma sebebim uygun componenti yükleyeemdi eywallah çok makbule geçti. Çok teşekkür ler.
    Kolay Gelsin.

Varsayılan gfb

peki bu rave reportda form1de hazırlamış olduğum verilere nasıl ulaşabilirim.daha önce data field kısmına form1.table1 yazdığım zaman bütün veriler çıkıyordu.yalnız şu an çıkmıyor.nasıl yapabilirim???

Benzer Başlıklar

1. delphi 7
    selver tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.02.2007, 19:09
  2. Delphi
    polat_alemdar tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 12.09.2005, 18:49
  3. asp'den excel'e raporlama
    sonerss tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 2