PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayar alırken bu firmaya dikkat

merhaba,ben yeni bir forum üyesiyim.Aslında bu foruma üye olma amacım bilgisayar konusunda çok bilgili olmam değil aksine sıradan bir kullanıcı olarak benim yaşadığım sıkıntıyı kimsenin yaşamaması isteğidir.
    Kısaca şöyle özetleyebilirim,internet üzerinden bir bilgisayar almak istedim ve karşıma bilgisayarmarket.com çıktı aradığım modeli bulunca aynı modelden iki adet siparişimi verdim.Adet nedeniyle belli bir indirimde yaptılar parayı hesaplarına geçtikten sonra bu modeli bu fiyata veremeyiz yanlışlık olmuş diye ek para istediler.Oysa bu noktaya kadar modelin adı,kodu,fiyatı dahil herşeyi mail aracılığıyla onaylatmıştım.Bunu kabul etmeyeceğimi belirttiğimde geri adım attılar fakat 2 gün sonra bana tamamen farklı ve benim istediğimden düşük iki bilg. gönderdiler kargodan teslim almadan geri gönderdim.Yanlışlık oldu düzeltiriz dediler ve halen parasını bir hafta ödediğim bilg. ulaşmış değilim.bugün yarın bilg bekliyorum artık bir sorun çıkmaz sanırım.Ama ben yine de şimdilik bir haftalık bu süreçte beyin ve psikolojik olarak çok yoruldum yanısıra ciddi bir iş kaybına uğradım.Belki sadece benim şanssızlığım ama böyle çalışan firmaların sistemden elenmesi gerekir diye düşünüyorum doğru forumamı yazdım bilmiyorum ama bu firmadan almadan önce iki kere düşünün derim.Lütfen bu konuyu sisteme yayalım.Teşekkürler...

Firmalar sistemleri uzerinde fıyat degısımı yapabılıyorlar fıyatlar gunluk veya haftalık olabılıyor.Gerci onaylatmısınız maıl ıle.Tavsiyem ınternet uzerinden bılgısayar sıparısı vermeyın gıdın yuzyuze konusun en azından basınız daha az agrırSaygılar...

geçmiş olsun...

Bir dahakine tanınan ve güvenilir firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim

Varsayılan Bilgisayarmarket.com 'un cevabı.

Forumda hakkımızdaki eleştiriyi bugün gördük. 2005 yılı mail ve faturalarımızı tarayarak müşterimize ulaştık. kendisinden problemimiz kalmış ise; çözelim dedik. Problemin o zaman çözüldüğü bilgisini aldık. www.bilgisayarmarket.com

Bilgisayarmarket.com ilk sitelerden biridir, hakımızda ilk defa bir şikayete rastladık. O an müşterimizi üzdüğümüz için özür dileriz.

Benzer Başlıklar

1. MSN'den dosya alırken dikkat
    skill_zone tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.03.2006, 13:00
  2. laptop alırken neye dikkat etmeliyim???
    lordka tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 25.10.2005, 16:42
  3. Bilgisayar Alırken Dikkat Edilecek Hususlar?
    electronica tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.07.2005, 22:33
  4. ADSL modem alırken dikkat!!
    freeman27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 28.12.2004, 19:40
  5. Notebook alırken nelere dikkat etmeli ?
    cafein tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.12.2004, 12:05