+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
02.09.2005 14:07 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- bolu
bilgisayar alırken bu firmaya dikkat
merhaba,ben yeni bir forum üyesiyim.Aslında bu foruma üye olma amacım bilgisayar konusunda çok bilgili olmam değil aksine sıradan bir kullanıcı olarak benim yaşadığım sıkıntıyı kimsenin yaşamaması isteğidir.
Kısaca şöyle özetleyebilirim,internet üzerinden bir bilgisayar almak istedim ve karşıma bilgisayarmarket.com çıktı aradığım modeli bulunca aynı modelden iki adet siparişimi verdim.Adet nedeniyle belli bir indirimde yaptılar parayı hesaplarına geçtikten sonra bu modeli bu fiyata veremeyiz yanlışlık olmuş diye ek para istediler.Oysa bu noktaya kadar modelin adı,kodu,fiyatı dahil herşeyi mail aracılığıyla onaylatmıştım.Bunu kabul etmeyeceğimi belirttiğimde geri adım attılar fakat 2 gün sonra bana tamamen farklı ve benim istediğimden düşük iki bilg. gönderdiler kargodan teslim almadan geri gönderdim.Yanlışlık oldu düzeltiriz dediler ve halen parasını bir hafta ödediğim bilg. ulaşmış değilim.bugün yarın bilg bekliyorum artık bir sorun çıkmaz sanırım.Ama ben yine de şimdilik bir haftalık bu süreçte beyin ve psikolojik olarak çok yoruldum yanısıra ciddi bir iş kaybına uğradım.Belki sadece benim şanssızlığım ama böyle çalışan firmaların sistemden elenmesi gerekir diye düşünüyorum doğru forumamı yazdım bilmiyorum ama bu firmadan almadan önce iki kere düşünün derim.Lütfen bu konuyu sisteme yayalım.Teşekkürler...
-
02.09.2005 14:12 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
Firmalar sistemleri uzerinde fıyat degısımı yapabılıyorlar fıyatlar gunluk veya haftalık olabılıyor.Gerci onaylatmısınız maıl ıle.Tavsiyem ınternet uzerinden bılgısayar sıparısı vermeyın gıdın yuzyuze konusun en azından basınız daha az agrır
Saygılar...
-
02.09.2005 14:27 #3
-
02.09.2005 14:53 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
Bir dahakine tanınan ve güvenilir firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim
-
13.02.2009 17:58 #5
- Katılım Tarihi
- 2009
Bilgisayarmarket.com 'un cevabı.
Forumda hakkımızdaki eleştiriyi bugün gördük. 2005 yılı mail ve faturalarımızı tarayarak müşterimize ulaştık. kendisinden problemimiz kalmış ise; çözelim dedik. Problemin o zaman çözüldüğü bilgisini aldık. www.bilgisayarmarket.com
Bilgisayarmarket.com ilk sitelerden biridir, hakımızda ilk defa bir şikayete rastladık. O an müşterimizi üzdüğümüz için özür dileriz.
Benzer Başlıklar
-
MSN'den dosya alırken dikkat
skill_zone tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.03.2006, 13:00 -
laptop alırken neye dikkat etmeliyim???
lordka tarafından Donanım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 25.10.2005, 16:42 -
Bilgisayar Alırken Dikkat Edilecek Hususlar?
electronica tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 22.07.2005, 22:33 -
ADSL modem alırken dikkat!!
freeman27 tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 28.12.2004, 19:40 -
Notebook alırken nelere dikkat etmeli ?
cafein tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 07.12.2004, 12:05

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 00:50 / İnternet, Ağ ve Güvenlik