"hellspawn" ESP yani Electronic Shock Protection adından da anlaşılacağı gibi sarsıntıdan aygıtın etkilenmemesini sağlayan bir teknoloji bu teknolojiyi Sony geliştirdi ve yanlız Sony'lerde var,son dönem discmanlerinde G-Protection ismini aldı.
Ses uzmanı Sony discman'leri gözü kapalı alınır nasılki 5+1'de Logitech ve Microlab'sa Discman'de de kalite budur....
Aslında ben Discman yerine mp3 öalar tavsiye ederim çünkü ben aldım.. yolda giderken_gezerken falan dinlenmesi çok zor tabi kablosuzları varsa bilmiyorum..
Ama Bence Mp3 Çalar..
mp3 calar isini düsündüm ama sony mp calarlar pahalı!
arkadaslarım inf mp3 calarları tavsie edio!
acaba bu inf mp3 calar ile sony discman arasında nası bi ses farkı olabilir (kalite olarak)!
Merhabalar bende PREMIER PRM 370 var çok memnunum. Audio cd,mp3 cd,vcd çalabiliyor. Radyosu var. Anti shock var. 100 milyona almıştım haziranda daha da düşmüş olacağını tahmin ediyorum.