PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

sexbank doğru adı multiswitch olması lazım unutmuşum.4 lü olması veya apartmanda oturması şart değil.Sonuçta çok tv var ve onu dağıtacak..

Kolay gelsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Mr_HaMMeR
    Sizin dediğiniz sistem uydu alıcılar için de var.Örneğin bir 10 daireli bir apartmanda siz hiç 10 tane Digiturk anteni gördünüzmü?Hayır.Çünkü onlar belli bir yerdeki antenden çoğaltıcı sayesinde yararlanırlar.Tıpkı ADSL sistemindeki hub lar gibi.Ancak bunun gibi yapmazsanız uydu alıcının bağlı olduğu TV de hangi kanal izleniyorsa diğer bütün taraflarda aynı kanalı izler.ZAP lamalar aynı anda olur.Diğer televizyonların kumandaları çalışmaz..

Kolay gelsin.
    işte benim istediğim herkes istediği kanalı izlesin tek çanak tek receıver la ama olmuyor.Galiba bi çanak bi receıver alan bi apartman çoğaltıcı takarak 10 daire yararlanırsa onların zararlarına olur diye yapmıyorlar ama ev kullanıcılarını düşünmüyorlar olan bize oluyor düşünsenize ben diyelim atv izliyorum yan oda kanald yi açıyor hop bende kanald izliyorum bunun nasıl bi mantığı var hiç çoğaltıcı diye bişey çıkarmasalardı ozaman hiç bir işe yaramıyoki

Benim yukarıda anlattığım olayla aynı.Tıpkı sexbank'ın dediği gibi bir multiswitch le izlemek yararınıza olacaktır.Hiç olmazsa kanal karmaşıklığı yaşamazsınız.Tabii önce teknik servis desteği alın..

Kolay gelsin.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    izmir/karsıyaka

tek bir canakla bircok recever'a dagıtım yapmak icin attaki lnb'den almanız gerekiyor(recever basına bir cıkıs).herkes istedigi kanalı izleyebilir.ben iki girisli lnb'yi 30 milyona aldım

turexx arkadaşın verdiği resim benim bahsettiğim 4'lü lnb'nin 8'lisi sonuç olarak karakizil iki yol var multiswitch veya çoklu lnb. ama şunuda unutma eğer sen atv'yi izlerken yan odada kanald izlensin istiyorsan her tv için bir reciver alman gerek, yani dört receiver. kısacası aynı anda iki veya dört farklı kanal için başka bir çözüm yok

Benzer Başlıklar

1. pc anten
    yineben tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.06.2006, 11:28
  2. avertv (dijital) çanak+lnb
    memat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.05.2006, 15:08
  3. Çanak ve LNB tavsiyesi
    gkobar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.10.2004, 22:55
  4. receiver digital uydu icin hangi tv kart ?
    AkHilleuS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.09.2004, 10:22
  5. canak anten
    beceriksiz tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 24.10.2003, 04:11