+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
04.12.2005 16:35 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul
Yeni Yılın Getirecekleri (Pc NET)
YENİ YILIN GETİRECEKLERİ
2006’ta da bilgisayar sektöründe bir çok yenilik yaşanacak. Ne de olsa her yıl, hep yeni teknolojilerle tanışıyoruz. Söylemeye gerek var mı? Bilmiyorum ama bu yenilikler, yine ilk önce www.pcnet.com.tr da olacak.
Siz de mutlaka fark etmişsinizdir; bilişim sektöründe her yeni yıl yepyeni teknolojileri müjdeler. Daha doğrusu yıl içinde kulağa imkansız gelen bir çok fikir duyarız. Ve hemen bir sonra ki yılın ilk çeyreğinde bu fikirlerle üretilmiş ilk mühendislik örnekleri elimize geçmeye başlar. Derken Cebıt Hannover da, üretirler ve okula dönüş zamanı geldiğinde, bir yıl önce hayalleri süsleyen ürünler, rafları doldurmuş olur. O nedenle her yeni yıl, modern teknoloji gönül verenlerin önünde konusu çok bildik ama oyunculara çok farklı bir film gibi durur. Seyretmeye gerek yokmuş gibi görünse de o yeni teknoloji, o kadar kanıksarız ki sanki doğduğumuz günden beri vardır. Örnek isterseniz ilk aklıma gelenler USB teknoloji, kablosuz bağlantı seçenekleri, MP3 çalarlar ve dijital fotoğraf makineleri olur. Çünkü tüm bu saydıklarım artık hayatımızın bir ayrılmaz parçası olmuş durumda. Benim 2006’da görmeyi beklediğim en yeni yenilikse kablosuz USB’nin son kullanıcıya sunulması. Intel’in bu konu üzerinde çok ciddi çalışmaları olduğunu biliyoruz ve beynim sürekli cebimde kablosuz USB özelliğine sahip bir cihaz olsa neler yapabileceğim konusunda senaryolar üretiyor. İnanın neler olabileceğini düşünmek bile çok keyifli. Tabii 2006’da göreceğimiz yenilikler kablosuz USB ile sınırlı değil. Mesela MITin üzerinde çalıştığı 100 USD fiyatla satılacak olan laptoplar ve bu sayfaya sığmayacak kadar çok teknoloji var…Ama inanın hepsi ile ilgili en yeni ve en doğru bilgileri, her zaman olduğu gibi yine sadece www.pcnet.com.tr da bulacaksınız. Umarım yeni yıl tüm dünyaya barış, sevgi ve anlayış getirir.
-
04.12.2005 16:38 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İskenderun
Amin!
-
04.12.2005 17:33 #3
Tüm dünyaya barış,bana da yeni bir anakart getirsin.
Amin.
-
04.12.2005 17:37 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbuL.
banada da yeni gzl bir işlemci we huzur getirsin(aminnn)
-
04.12.2005 17:47 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul
Umarım dileklerinize ulaşırsınız...
Bana da bol bol şans getirsin bu sene ÖSS'ye giricem ühühüh....
Benzer Başlıklar
-
yılın en iyi oyunu
cemal_85 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 125Son Mesaj: 21.04.2010, 17:44 -
Yılın sporcusu anketinde son iki gün....
gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 30.12.2005, 12:13 -
Yılın oyunları...
Timur tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 44Son Mesaj: 15.01.2005, 18:12 -
Yeni Yılın PC-Net Kapak Konusu!!!!
tarafından PCnet forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 30.12.2004, 19:53

Alıntıyla Yanıtla

Sniper elite v2 yükleme sorunu
Bugün, 10:34 / Oyunlar