PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Başlık: acer laptop

Varsayılan acer laptop

slm beyler ,, ya laptop almayı düşünüorum ama her kafadan bi ses çıktı tabiki ve iice kafam karıştı marka modele karar vermekte,,sizden annayanlarında fikrini soriim dedim battı balık yan gider "küfürlü içerik"

ben bi tane uygun birşey buldum linki aşagıda

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock...LSATAS3005WTXH

netten araştırdım bu özelliklere bu fiyata bu özellikler bulmak zor gibi,,birde taksitli almam gerektigi için oldukça uygun geldi,, ama markası acer die tırsıoom,,bide ekran kartından tırstım biraz,,ghiç duymaıdıgım bişe..aynı özelliklerde toshiba dell fiyatları deli gibi,,merak ettiim bu kadar fiyat farkını oluşturcak kadar f ark warmı arada,,acer hakkında bilgisi olan warmı..bi kaç kişi sakın alma bu aleti dedi,,bi kaçıda kesin al çok uygun dedi...bide annayan wardır umarım,,bu aletin oyun performansı nasıldır ??

bide bu war
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock...t=LX.TA805.160

bu da acer ama işlemcisi pentium ekran kartıda paylaşımsız..bu alet daha güzel ama fiyatı yüzünden ilki daha uygun geldi feci kararsız kaldım..
    sonuç olarak 512 ram 128 ekran kartı (paylaşımlı yada paylaşımsız) bunlara uygun da işlemcisi olan bi laptop arıorum ,,ekran kartının da orta halli ve üstü oyunları çalıştırabilmesi önemli ama fiyatıda işte çok yukarılara çıkmasın,,yani sizden teknosa.coma girip bu özellikleri yazıp aha kardeş toshiba warmış 1500 dolar demenizi istemiorum bu özelliklerde bu fiyatlara yakın bişe bilen warmı,,alt piyasalardan annayan falan... deli yardıma ihtiyacm war aman annayan yardım etsin,,bide yukarda yazdıım acerlar hakkında yorum gelirse sevinirim...

bide ankarada oturuorum,,ankarada iyi olduguna bildigi bilgisayarcı bilen warsa yardım ederse sevinirim..

teşküüüüüüür ettimm...

yokmu yahu annayan biri??

Benzer Başlıklar

1. acer laptop
    veysi2984 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 16.08.2010, 20:22
  2. acer laptop format sorunu
    akyele tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.07.2008, 23:59
  3. acer laptop