PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: Hafıza Kartı

Varsayılan Hafıza Kartı

Yeni Hafıza Kartı aLacagım.Canon PowerShot A520 kac MB ye Kadar destekliyor.Birde onceden Kingston vardı ama bozuldu butun fotograflarım gitti.Kingston alsam tekrar bozulurmu diye supheleniyorum sizce kingston mu alıyım yoksa baska marka oneriniz varmı?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Bende Canon Ixus50 var. 1GB'lık kart alırsan destekler, sorun olacağını sanmıyorum.

Markaya gelince bence hangisinin fiyatı uygunsa onu al. Daha yeni bir arkadaşımı Kingstone'u yandı. İçindeki verileri de kurtaramadılar. Ben fiyatı ucuz diye Dane-Elec diye ismini hiç duymadığım bir marka almıştım 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.

evet benimkide yandı kingston benimde resimler gitti.Baska cvp verebilecek yokmu sadece 1 kisimi?DETONATOR cvp icin sagol.

4 gb expover ve sony birbirinin şeklen aynı olanlar var sakın alma. Bilgilerinin gitmesi için bozulması gerekmiyor. Zaten bozuk yazdığın birşeyi okuyamama ihtimalin her zaman var disket gibi yani hatta daha güvensiz. Elimde twinmos,kingmax,kinggaro marka 3 adet var yaklaşık ilkini alalı 3 sonuncuyu alalı 1 yıldan fazla oldu hiçbiri bozulmadı. Bu şans işi dostum.

Benzer Başlıklar

1. N73 ve 2gb hafıza kartı
    komiks tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.11.2006, 23:47
  2. kilitlenen hafıza kartı...
    ZACMAN tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.07.2006, 22:20
  3. Hafıza kartı
    esraesra tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2