PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Samsung i6 da kamerada video kaydı yaparken ses kalitesini..

Samsung Digimax i6 dijital kamerayla kayıtlar yaptım, bilgisayara aktardığımda gördüm ki AVI lerdeki ses kodlamaları birbirinden farklı oluyor. 2 farklı türe rastladım, birisi MS ADPCM 22050Hz mono 88Kbps, diğeri MPEG Audio 22050Hz mono 64Kbps di. Bu değişiklik nereden ve nasıl yapılıyor? Kalite için kilosunu artırmak ayarlardan mümkün mü?

kameranın kendi video ayarlarında kalite ile ilgili ayar olması gerekiyor. oradan yapabilirsin. eğer olmazsa çektiğin videoları www.tamindir.com veya www.inndir.com adresinde avı formatını mpeg formatına çeviren programlar yardımı ile sabit bir kaliteye dönüştürmen mümkün olacaktır.
    kolay gelsin

Kullandığım digimax i6'da hareketli çekim sırasında zoomlayınca seskaydı kesiliyor zoomlama kesilince tekrar hareketli görüntünün sesini kayda başlıyor...
    Bu normal mi?

Fikir için sağol ama aradığım bu değil. Kodlamalar konusunda gayet iyi sayılırım, kayıt esnasında oluşan kbps düşükse sonradan en iyi kodlatıcıyı da kullansan çekerken elde ettiğin yüksek kbps değerinden daha kaliteli ses elde edemezsin. Benim sorunum menüsünde böyle bir ayar olmayışı..

Benzer Başlıklar

1. video görüntü kalitesini yükseltme
    ahmettokgoz tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 24.09.2010, 17:03
  2. Video goruntusunun kalitesini arttırmak?
    piskolog19 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.07.2006, 14:22
  3. Tv-out yaparken tv'de video
    AwakenFromDarkness tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.08.2004, 13:59
  4. video kalitesini arttırma
    maksimum_peynir tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.06.2004, 00:37
  5. video dosyasının ses kalitesini yükseltebilir miyim?
    savask tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.03.2004, 00:49