PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Canon A-530 Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar bir Canon A530 fotoğraf makinem var.Ne zaman USB den bilgisayara bağlamak istesem,kendi programı hata veriyor.'Check connection to the camera,and then retry.' diyor.Halbuki zaten o sırada makine bağlı bilgisayara.Ve bunun ardından eğer şanslıysam kabloyu 5-6 kere çıkarıp taktığımda sonunda bağlanaibliyor.Ama bazen de hiç bağlanmıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kolay gelsin...

zango bunun cevabını bulabileceğin en yararlı yer donanımforum.orda canon a530 için ayrı bi forum açılmış durumda her türlü teknik sorununun cevabını rahatlıkla bulabilirsin.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Canon A-530 Bağlantı Sorunu

Alıntı Orijinalini Gönderen: zango
    Arkadaşlar bir Canon A530 fotoğraf makinem var.Ne zaman USB den bilgisayara bağlamak istesem,kendi programı hata veriyor.'Check connection to the camera,and then retry.' diyor.Halbuki zaten o sırada makine bağlı bilgisayara.Ve bunun ardından eğer şanslıysam kabloyu 5-6 kere çıkarıp taktığımda sonunda bağlanaibliyor.Ama bazen de hiç bağlanmıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kolay gelsin...
    Merhaba

Buna neden olabilen bir kaç etmen olabilir. Öncelikle parçaları mümkün ise değiştirerek deneme yapın derim.

Ben USB kablosundan süphelendim açıkcası. Başka birkablo ile denemeye çalışın sorunsuz çalışırasa eğer kablodan demektir. Kamera'yı farklı bir PC'ye de bağlamayı deneyebilirsiniz..

iyi günler..

Evet bir ara başka bir kabloyla denerim ama aslında sorun biraz garip.Yani ben bunu bilgisayara taktığımda Windows'tan aygıt bağlandı sesi geliyor.Bilgisayarım'a girdiğimde de fotoğraf makinesini görebiliyorum ama kameranın kendi programı kamera bağlanamadı,bağlantıyı kontrol edin diyor.Bana biraz garip gibi geldi.
    Kolay gelsin...

abi canon un butun cihazları tuhaf. yazıcım windos mileniumda çok iyi çalışıyordu ama xp kurdum pc yi kilitliyor. zango senin sorununun aynısı yazıyor. cihaz algılanmadı bağlantıları kontrol et diyor.şimdi kullanamyırum şu yazıcıyı.eski de değil 2005 de aldım yazıcımı.bilen varsa şu canon urunlari için bir el atarlarsa sevinirim...

Benzer Başlıklar

1. Ftp bağlantı sorunu
    tmryldz tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.10.2008, 15:11
  2. DSL ağ bağlantı sorunu!
    ozber tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.12.2006, 17:18
  3. bağlantı sorunu
    reis25 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9