PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

arkadaşlar biraz daha geniş düşünsek... yani etrafımızda kanserojen olmayan ne var ki..bilgisayarın kendisi zaten radyasyonla genlerimizi mutasyona uğratıyor..
    az kaldı az...dünya insanlardan kurtulacak yakında...

kendimi çok duygusal gördüm yahu hahahaha

Valla bende mouse pad yok .
    lazer mouse kullanıyorum ama çalışma masam orj. yapısı gereği pürüzlü ve mouse üzerinde rahat hareket etmediği için kare bir kitabı altlık yapıyorum. bana yetiyo ve mouse pad zaten hiç sevmediğim bir aksesuvar yıllardır.

Klavye ise cep telefonlarının radyasyon zararından fazla olamaz bence.

hayatımızda kendimize ve çevremize zararlı olan pek ççok şey var.
    şu an için ihtiyaçlar arasnıda bulunan bir şeyi neden
    zararlı görerek kullanmaktan vazgeçelim???
    Only I want you is respect me.

Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Ben çin mallarının sağlıksız olduğuna da inanmıyorum, avrupalı kapitalistlerin çin ekonomisini kötülemek için çıkardıkları palavra bence, diğer gelişmiş ülkelerde sonuçta işgücünü sömürdüğü için çinde üretim yapıyorlar ne değişiyor ki?
    Tekrar Merhaba PCnet = )

CE kalite işaretlemesi ile ilgili birkaç şey de söyleyim. CE işaretine inanmayın. nedeni ise basit. Kullanılcak malzeme insan hayatı ile ilgili kişisel koruyucu donanım (maske , emniyet kemeri iş ayakkabısı vs) yada imalat makineleri ise (torna freze vs) bunlara verilen CE belgeleri bir izin kodu ile akredite kuruluşça verilir.

Fakat mouse, kalem çakmak vs gibi malzemelere üretici kendi insiyatifi ile CE işareti koyma hakkına sahip.

Bundan dolayı çin mallarında bulunan CE işareti yasal, hani sahte falan diyen çıkarsa diye açıkladım. Fakat bu CE işaretini koyanın insafına bırakan sınıflandırma ne kadar doğru yaklaşım bilemeiyorum.

CE : insan sağlığı açısından bir tehlikesi olmadığını taahhüt eden bir işarettir.

Benzer Başlıklar

1. Klavye+mouse
    sssxxx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 15.06.2007, 13:13
  2. klavye ve mouse calışmıyor
    darkoftear tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 18.05.2007, 09:18
  3. klavye+mouse
    ciblavi tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 5