+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
-
25.08.2007 22:52 #6
arkadaşlar biraz daha geniş düşünsek... yani etrafımızda kanserojen olmayan ne var ki..bilgisayarın kendisi zaten radyasyonla genlerimizi mutasyona uğratıyor..
az kaldı az...dünya insanlardan kurtulacak yakında...
kendimi çok duygusal gördüm yahu hahahaha
-
26.08.2007 00:03 #7
Valla bende mouse pad yok .
lazer mouse kullanıyorum ama çalışma masam orj. yapısı gereği pürüzlü ve mouse üzerinde rahat hareket etmediği için kare bir kitabı altlık yapıyorum. bana yetiyo ve mouse pad zaten hiç sevmediğim bir aksesuvar yıllardır.
Klavye ise cep telefonlarının radyasyon zararından fazla olamaz bence.
hayatımızda kendimize ve çevremize zararlı olan pek ççok şey var.
şu an için ihtiyaçlar arasnıda bulunan bir şeyi neden zararlı görerek kullanmaktan vazgeçelim???Only I want you is respect me.
Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..
-
26.08.2007 00:08 #8
Ben çin mallarının sağlıksız olduğuna da inanmıyorum, avrupalı kapitalistlerin çin ekonomisini kötülemek için çıkardıkları palavra bence, diğer gelişmiş ülkelerde sonuçta işgücünü sömürdüğü için çinde üretim yapıyorlar ne değişiyor ki?
Tekrar Merhaba PCnet = )
-
26.08.2007 12:07 #9
- Katılım Tarihi
- 2006
CE kalite işaretlemesi ile ilgili birkaç şey de söyleyim. CE işaretine inanmayın. nedeni ise basit. Kullanılcak malzeme insan hayatı ile ilgili kişisel koruyucu donanım (maske , emniyet kemeri iş ayakkabısı vs) yada imalat makineleri ise (torna freze vs) bunlara verilen CE belgeleri bir izin kodu ile akredite kuruluşça verilir.
Fakat mouse, kalem çakmak vs gibi malzemelere üretici kendi insiyatifi ile CE işareti koyma hakkına sahip.
Bundan dolayı çin mallarında bulunan CE işareti yasal, hani sahte falan diyen çıkarsa diye açıkladım. Fakat bu CE işaretini koyanın insafına bırakan sınıflandırma ne kadar doğru yaklaşım bilemeiyorum.
CE : insan sağlığı açısından bir tehlikesi olmadığını taahhüt eden bir işarettir.
Benzer Başlıklar
-
Klavye+mouse
sssxxx tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 15.06.2007, 13:13 -
klavye ve mouse calışmıyor
darkoftear tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 18.05.2007, 09:18 -
klavye+mouse
ciblavi tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 17.03.2007, 22:19 -
Klavye - Mouse
tdipcin tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 04.07.2005, 00:51 -
Klavye + Mouse
AybatA tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.01.2003, 22:46

Alıntıyla Yanıtla

PackardBell Isınma Sorunu
Dün, 23:39 / Donanım