PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Teknoloji
Bu Sayfayı Yenile Çoğu Kişinin Bilmediği Gerçek''Işınlanma Makinesi Yapılabilir''
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#21) Eski

barni_heyamola Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: heyamola records
Varsayılan 29.06.2008, 23:49

Şimdik dini açıya gidersek kapatma davası açılır yazık etmeyelim Pcnet'e.Şuanda hayal olsada gelecek bilimiyor belkide bir hayalperest bunu yapar.İnsanlar hayalleri ile varolur, Saunda hayal olan gelecekde gerçeğin takendisi olabilir. İyi akşamlar

heyamola records

baranaltun.blogcu.com stüdyo sistemleri blogu

Avatarımada reklam koyabilirsiniz çekinmeyin...

Alıntıyla Yanıtla
  (#22) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 30.06.2008, 00:03

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
bu dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz ki bizi de kandırmaya çalışıyorsunuz böyle bişey yok ve asla olamaz hiç bir şekilde
ayrıca ben hiç inanmadım inamıyorum ve inanmayacağım gelecektede
olur mu olur insan mantığını ve zekasını kulllandıktan sonra olabilir ama tabiki senin gibi dar görüşlü biri icad etmeyecek. ayrıca kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor. belkide sen bizi kandırmaya çalışıyorsun ???
Alıntıyla Yanıtla
  (#23) Eski

gsokan96 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: ÇORUM/TÜRKİYE
Varsayılan 02.07.2008, 23:35

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: odaben Mesajı Görüntüle
1950 yada 1958 yılında amerikada bu denizaltına denenmiş içindeki 17 subaydan 10 tanesi yanarak ölmüş diğerleri sakat ve akıl sağlığını yitirmiş olarak 260 km başka bir noktada meydana çıkmış denizaltından..10 sene kadar olacak galiba bilim teknik dergisinde bu yayınlanmıştı denizaltına oldukca güçlü bir elektrik vermişler canlı olarak değilde önce nesnelerde denenmeli bence sonrası insanlar için neden olmasın ki...
zaten bunda insanları denemeleri akılsızlık aslında başka bir canlıyıdfa denemesinler cansız bir varlığı denesinler
Alıntıyla Yanıtla
  (#24) Eski

gsokan96 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: ÇORUM/TÜRKİYE
Varsayılan 02.07.2008, 23:39

Alıntı:
bu dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz ki bizi de kandırmaya çalışıyorsunuz böyle bişey yok ve asla olamaz hiç bir şekilde
inş uzun ömürlü yaşarız ve neler olcağını görürüz ama ben şahsen teknolojinin fazla gelişmesini istemem şu an dünya bu durumdaysa çok geliştiğini düşündüğümüzde neler olacağını göremek bile istemeyiz

---------------------------------
lütfen bu konuyu dini meselelere dayamayın bu sadece bir bilgi paylaşımıdır

En son gsokan96 tarafından düzenlenmiştir : 02.07.2008 23:42.
Alıntıyla Yanıtla
  (#25) Eski

odaben Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 03.07.2008, 00:35

Alıntı:
kardeşim ister inan ister inanma beni bağlamıyor ben okuduğum derginin adınıda verdim bilim teknik dergisinde okudum diyorum 32 yaşındayım 10 sene öncesi arşivlerinde yada nette ara yada git dergiye mesaj at böyle bir makaleniz varmı diye...

ve ben inanıyorum ömer çelakılın kuranın sırları kitabında ebcet hesabı ile yaptıklarını okumayan ama nostradamusun kehanetlerini okuyan birileri varsa oda herkesin kendi bileceği iş.

sana 'bitti' diyen kim, ben sadece git demiştim
hangi yıldızı görüp seçersen göklerden ona git
Alıntıyla Yanıtla
  (#26) Eski

Yer: 30011´nci porttan
Varsayılan 03.07.2008, 10:29

klasik olacak ama Japonlar yapar. Şaka bir yana yapılır ama biz görürmüyüz meçhul.
Alıntıyla Yanıtla
  (#27) Eski

Rebel_Rider Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 03.07.2008, 11:22

Einstein quantum mekaniğinde bunu başarabilmişmidir bilmiyorum fakat tam olarak yaptığını duymuştum.
insan gerektiği hıza ulaştığında farklı bir boyuta geçebilir diye biliyorum.
quantumu araştırmak lazım.bunun içinde bir fizikçi bize tam olarak yardımcı olabilir.

Alıntı:
1950 yada 1958 yılında amerikada bu denizaltına denenmiş içindeki 17 subaydan 10 tanesi yanarak ölmüş diğerleri sakat ve akıl sağlığını yitirmiş olarak 260 km başka bir noktada meydana çıkmış denizaltından..10 sene kadar olacak galiba bilim teknik dergisinde bu yayınlanmıştı denizaltına oldukca güçlü bir elektrik vermişler canlı olarak değilde önce nesnelerde denenmeli bence sonrası insanlar için neden olmasın ki...
buradaki tarihi tam olarak bilmiyorum fakat elektiği ve ampulu bulan Nikola Tesla adlı kişi bu deneyi yapan insandır.Tesla'ya bir seçenek sunmuşlar denizaltını yok et demişler elektrik verip denizaltını başka bir boyuta atmış ve yok etmiş. buda araştırılması gereken başka bir konudur.

Paylaşımda yeni bir başlangıç..
www.hipnox.org
Alıntıyla Yanıtla
  (#28) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 03.07.2008, 13:03

Günümüzden 100 sene önce yaşamış bir insana şu günkü teknolojik buluşları anlatsan oda ışınlanmaya inanmayanların verdiği tepkiyi verirdi heralde
Alıntıyla Yanıtla
  (#29) Eski

Varsayılan 06.07.2008, 21:57

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: killzone_one Mesajı Görüntüle
Günümüzden 100 sene önce yaşamış bir insana şu günkü teknolojik buluşları anlatsan oda ışınlanmaya inanmayanların verdiği tepkiyi verirdi heralde
haklısın yakpa da bu yüzden inanmıyo galiba
Alıntıyla Yanıtla
  (#30) Eski

Yakpa Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Beykoz
Varsayılan 06.07.2008, 22:05

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: odaben Mesajı Görüntüle
kardeşim ister inan ister inanma beni bağlamıyor ben okuduğum derginin adınıda verdim bilim teknik dergisinde okudum diyorum 32 yaşındayım 10 sene öncesi arşivlerinde yada nette ara yada git dergiye mesaj at böyle bir makaleniz varmı diye...

ve ben inanıyorum ömer çelakılın kuranın sırları kitabında ebcet hesabı ile yaptıklarını okumayan ama nostradamusun kehanetlerini okuyan birileri varsa oda herkesin kendi bileceği iş.
sen 32 olabilirsin bende 29 yaşındayım zaman makinesi lafı bundan 10sene örncede 15 sene öncede vardı hatta 20sene önce bile bak aradan kaçyıl geç miş zamanı geçmek ancak ileriye doğru olsada ancak o bile sadec ışık hızıyla olurki 300000km hızla gitmeye hiçbir insan dayanımaz o basınç altında çünkü insan oğlu normal olarak 1atmosfer basıncına göre yaratılmıştır bir kaç atmosfer basıncına dayansa bile okadar yüksek bir hız olduğunu kabul edersek basınç acyip yüksek olur ve sonuç ta insan ölür

W-X-Q-w-x-q Haflerini Kullanmayacağıma söz veriyorum(alıntı yazılar hariç)
Saygılar...
Bilgi paylaştıkça çoğalır, paylaşmadıkça yok olup gitmeye mahkumdur.

4000+atlon64x2 işlemci(soket Am2)2.2Ghz hız aşırtmasız (30.5 'C)
Palit Ati 2400pro hd dx10-256mb ekran kartı sonic özel seri
msi anakart
Twinmos 2048mb 667 mhz ddr2bellek
lg dvd+rw lg cd-rw
80Gb+80Gb Sabitdisk

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni başlık açamazsınız
Yanıt yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB kodu Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
CD-ROM sürücüm çoğu CD'yi okumuyor serseri57 Donanım 4 13.07.2007 14:27
Gerçek Renk ve Gerçek Performans Aniki Donanım 1 18.12.2006 12:52
Bence çoğu kişi Windows vista ya geçmeyecek... Kahraman-Corumlu Yazılım 14 14.09.2006 10:53
bilgisayar açılarken çıkan microsoftun bilmediği hata? 98denberi Yazılım 5 23.07.2006 19:06
Işınlanma gerçek oldu empiuc Windows İpuçları 11 06.03.2005 13:06

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

44 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

21 gösterim, 1 yanıt

17 gösterim, 3 yanıt

116 gösterim, 10 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

109 gösterim, 10 yanıt

15 gösterim, 2 yanıt

29 gösterim, 3 yanıt

626 gösterim, 46 yanıt

104 gösterim, 15 yanıt