Bilgisayardan kurtulmak için ne yapılabilir? -
24.07.2008, 04:59
Bıktım ben artık yok harddiskiymiş yok ekran kartıymış yok tv kartıymış yemin ediyorum evdeki elektronik eşyaları saysam tam donanımlı bir elektronik mağaza açabilirim. Evet arkadaşlar gerçekten bıktım ne yapılabilir? Bilgisayar aşkına noktayı koymak istiyorum . İnanın bu bilgisayar aşkı yüzünden günlük normal hayattan koptum günün 13 ya da 14 saati başında geçiyor.(her zaman değil ama özellikle yaz ayları)
Hiçbir forum sayfasında böyle bir başlıkla karşılaşmadım ama biliyor olabilirsiniz elbette.
Bilgisayarı bırakmak elbet benim elimde ama olmuyor.
Ancak bahane buluyorum ya da birşey oluyorda mecbur bırakıyorum.
Sizin ne gibi bahaneleriniz var ya da bana önerebileceğiniz birşey var mı?
bilgisayarı satın veya tatile çıkın denize gidin futbol oynayın sinemaya gidin vücut geliştirmeye gidin veya kahve’ye gidin okey tavla oynayın yada bozuk elektronik eşyalardan anlıyorsanız tamir edin kendinize bir iş bulun
Varsa internet bağlantınızı iptal edin.
Bir süre sonra istemeseniz de sıkılacaksınız.
Kesin çözüm bu. Bir ara FIFA07 çok oynuyordum. Oyun sırasında elektrik gitmişti. Sonradan bilgisayarı açtığımda oyun açılmıyordu. Hata raporu çıkıyordu. Birkaç hafta oynayamamak zorunda kalmıştım. Format attıktan sonra düzeldi ama artık eskisi gibi fazla oynamıyorum. Bilgisayarda zevk veren şeylerden mecburi ayrılınca bir süre sonra bilgisayarda soğuyorsun.