PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Question LCD TV'yi monitör olarak kullanma

Arkadaşlar ben Bi LCD Televizyon alıp bunu monitör olarak kullanmak istiyorum. Ama kafama takılan bazı sorular var. Ekran kartı olarak GeForce 8600 GT kullanıyorum. Almak istediğim Televizyon da PIXELLENCE SUPER SLIM 26850 26" LCD TV Full HD. Fakat öncelikle bağlantıda ve performansta bir sorun yaşar mıyım? En önemlisi ise 1920x1080 çözünürlüğe sahip olduğu için ekran kartım bunu destekler mi yoksa enlemesine bir genişleme mi olur? Bilgisayarı götürüp mağazada denemek isterim ama mümkün olmadığı için cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    kenyada seka (cehennemin dibi)

ben 32 inç techwood kullanıyorum, 1280*768 olarak kullanıyorum, ekran kartım geforce 8600 gts, televizyonda hd özellik var ama ekran kartım desteklemediği için wga olarak bağlantı yapıyorum, bios ekranına giremiyorum monitör desteklemiyor... kullanım olarak gayt güzel ama biosa sık giriyosan yedek bi monitör bulundurman gerekli (format, owerlock falan filan için) tavsiye ederim al... vga bile olsa çok güzel görüntü veriyor, hem istediğinde tv, istediğinde bilgisayar.. ikisi de açık

Benzer Başlıklar

1. lcd televizyonu monitör olarak kullanma
    slm_celik tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 10.10.2009, 23:40
  2. hdd alan olarak kullanma
    DR-RH tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.08.2008, 20:38
  3. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.06.2008, 11:25
  4. bilgisayarı server olarak kullanma