PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
    nette lig tv daha hesaplı üstelik beleş :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    o sorunu bir türlü çözemediler.ve çözemeyecekler gibi görünüyor site mahkeme kararı ile kapalı ama ..... eee aslında toplum haksız değil hem kalitesiz bir lig hem ayda 50 TL
    c|z

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: Pwr-Clp Mesajı Görüntüle
    o sorunu bir türlü çözemediler.ve çözemeyecekler gibi görünüyor site mahkeme kararı ile kapalı ama ..... eee aslında toplum haksız değil hem kalitesiz bir lig hem ayda 50 TL
    Türkiye de korsan kullanım bir puan daha artarak %61e yükselmiş bunlar resmi rakamlar aslında doksanı rahat görür bence avrupada korsa üretimi tüketimi ve kullanıma artan tek ülkeyiz
    neden acaba milletin 20-30 liraya aldığını biz orjinal alsa 150-200Ş kadar para vermemiz gerekiyo

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
    Türkiye de korsan kullanım bir puan daha artarak %61e yükselmiş bunlar resmi rakamlar aslında doksanı rahat görür bence avrupada korsa üretimi tüketimi ve kullanıma artan tek ülkeyiz
    neden acaba milletin 20-30 liraya aldığını biz orjinal alsa 150-200Ş kadar para vermemiz gerekiyo
    Bence ülkemizde orjinali yaygınlaştıramıyorlar. Normal bir filmcide orjinal film olmuyor hep korsan. Orjinal film almaya kalksan en uygun yer d&r oluyor, adam oraya gidene kadar kaç tane korsan filmcinin önünden geçiyordur
    En son srdrvrl tarafından düzenlenmiştir: 14.08.2009 23:25

bence orijinaller hep daha çok para istiyorlar.
    Eskiden orijinal bir araba oyunu CD'sinin fiyatı 5 Lira iken şimdi 150Lira gibi büyük fiyatlara çıkıyor.Üreticiler sürekli fazlasını istiyor bu isteyişte onlara böyle bir sorun getiriyor.
    Ciddiyim bir mağazaya girdim sajye adidas ve nike dolu raflara baktım.Gerçekten sahte ama orijinali gibi varlar.Kaliteliler etiketleride orijinali gibi tek farkı fiyatı ucuz.

Ben gidip orijinaline 200 Lira vereceğime 20 Lira verip ona benzeyenini alırım dimi.
    Enayimiyiz biz.Yapın fiyatları ucuz alalım orijinalini
    Oyun Yapımından, Photoshop dersleri ve DJ'lik programlarına kadar tüm dersler.
    www.pikselcanavari.tk

işin güzel tarafı zaten mobil olması, nerde olursan ol izle

Benzer Başlıklar

1. Fb-Gs maÇı
    caco35 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.04.2009, 17:14
  2. İnternetteki Televizyonunuz Kaçırdım Derdine Son
    muratkoc17 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.04.2006, 22:05
  3. Chlse-Barc maçı videosu lazım.İnt.adres?
    enginem tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.02.2006, 17:44
  4. Ağustos 2003 sayısını kaçırdım.
    Mcnet tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.09.2003, 23:52