PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 123456 ... SonSon
33 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Varsayılan re

Alıntı Orijinalini Gönderen: Husami Mesajı Görüntüle
    sorun çıkarmaz çalıştırır alacğınız lnb universal olnı tercih sebebidir anca aynı antane 2 alıcı bağladığınızda alıcılardan birindeki kanalı değiştirdiğinizde diğeri etkilenebilir ayrıca eğer anten çapı 90cm altındaysa etkilenme daha fazla olacaktır
    aklıma yeni geldi..peki çift çıkışlı LNB yerine şu splitter lardan kullansam..odamı aynı işi görür?..tek çanak,tek çıkış LNB,2 receiver..olur mu?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

O olmaz işte denemeye bile kalkma bu soğukta : )

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

çift çıkışlı LNB iki farklı alıcı ile tek çanak kullanımı için ve birbirlerini etkilemiyor... sadece 2 çıkışlı LNB al ama mümkünse tanınmış marka al...

Varsayılan bunu bulan ne dilerse dilesin

akşamın bu saatinde gözüme uyku girmedi..arkadaşlar twin LNB mi aldım...1 haftadır sorunsuz izliyoz..bu sabah baktık oturma odasındaki çalışmıyor..mutfaktaki sorunsuz çalışıyor...denemediğim bir kombinasyon varmı acaba bi yardım etseniz..
    1-oturma odasındaki full malzemeleri aldım(tv+receiver+ara kablo..)mutfağa götürdüm mutfakytakta çalıştı..
    2-mutfakta zaten normalde çalışan malzmeleride full aldım oturma odasına götürdüm tv de sinyal yok dio..
    3-o zmn dedim twin lnb arızalı..söktüm eskiyi taktım..eski lnb de de mutfak çalışıo oturma çalışmıo
    4-son seçenek oturma odasına gelen anten kablosu bozuktur dedim..YALNIZ şöle bi durum var..twin lnb takılıyken mutfaktaki zaten çalışıoda..rastlantı oturma odasında bazı çalışan kanallar(yaban tv,flash vs..ama trt falan gitmiiiş..) gördüm...mutfaktaki receiverı kapatınca onlarda gitti..dedim o zmn oturma odasına gelen kablo da sağlam..yoksa hiç görüntü olmazdı dimi?
    5-ne zmnki rwin lnb aldım 1 hafta önce bunlar başıma geldi..şimdi eski tekli lnbmi takıp oturma odasında onuda izleyemiom..TÜM ALETLER mutfakta deneyince çalışıo(yani akla birtek kablo bozukluğu geliyor)ama mutfak açıkken oturma odasında bazı kanallar çekince kafayı yiyo insan...tüm aramada yaptım bişi bulmadı....OFFF KAFAYI YİCEM VALLA

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

durumda anlaşılmayan bazı detaylar var iki çıkışlı LNB ile cihazların arasındaki bağlantı nasıl yapıldı kabloyu açınca naylon izalasyon ile şase örgüsünü birbirine sardı isen sorun ondan olur ve kabloda kırık vardır...

Benzer Başlıklar

1. foto makinesini bilgisayara bağlanması
    piskofurkan tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 12.04.2008, 07:09
  2. phpbb mysql bağlanması
    temhemka tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.01.2007, 23:08
  3. Tek IDE kanalına HardDisk ve Optik Sürücü bağlanması
    bilisiz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5