PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 37 / 37 İlkİlk ... 273334353637
184 sonuçtan 181 - 184 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Isvicre - Basel Stadt

benim ayligimda geliyor baya ama ben param cok diye gidip 2bin liralik islemci almiyorum, almamda alanida kinarim bence o arkadas biraz ego tatmin etmis.
    Bayerische Motoren Werke ...

[Kalifiye Balta Sapi]

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

ego bizim evin karşısında neye ihtiyacı varsa onu almalı intel i7 995x yada phenom II x6 1100t fark etmez.*
    -fx yazardımda model adı aklıma gelmedi.

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Isvicre - Basel Stadt

makine muhendisi degilim yuksek icerikli programlarlada ugrasmiyorum cizimde yapmiyorum dediginiz gibi benim sahip oldugum bilgisayarda gundelik islerimi cikti alma nete baglanma muzik dinleme film izleme ve oyun oynama gibi islerin ustesinden gelebilecek gucte donanima sahip olmasi yeterli, ve marka model verecek olursak bu islemler icin i 2 cekirdekli core 2 duo islemci senenin 2012 olmasina ragmen halen yetebiliyor. kendim ise sahsen trde piyasa degeri 350 lira civari olan 4cekirdek bir islemci kullaniyorum ve bu isler icin fazlasiyla yeterli geliyor, ote yandan makine muhendisi olsaydim yinede gidip 2bin liralik bir islemci almazdim. sonucta muhendis olurdum ama nasada calismazdim heralde bende gidip 600-700 liralik bir i7 islemci alir islerimi kolaylikla gorurdum.

ego konusunda yanlis anlasilma olmasin parasi olan gider istedigi urunu istedigi fiyata alir ben sadece sahsi fikrimi belirttim, sonucta para benim cebimden cikmiyor.

@confick bahsettigin fx 6 cekirdekli ise ( phenom II x6 yazmissin diye diyorum) Fx6100 bulldozer dir
    Bayerische Motoren Werke ...

[Kalifiye Balta Sapi]

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

Alıntı Orijinalini Gönderen: swissboy Mesajı Görüntüle
    makine muhendisi degilim yuksek icerikli programlarlada ugrasmiyorum cizimde yapmiyorum dediginiz gibi benim sahip oldugum bilgisayarda gundelik islerimi cikti alma nete baglanma muzik dinleme film izleme ve oyun oynama gibi islerin ustesinden gelebilecek gucte donanima sahip olmasi yeterli, ve marka model verecek olursak bu islemler icin i 2 cekirdekli core 2 duo islemci senenin 2012 olmasina ragmen halen yetebiliyor. kendim ise sahsen trde piyasa degeri 350 lira civari olan 4cekirdek bir islemci kullaniyorum ve bu isler icin fazlasiyla yeterli geliyor, ote yandan makine muhendisi olsaydim yinede gidip 2bin liralik bir islemci almazdim. sonucta muhendis olurdum ama nasada calismazdim heralde bende gidip 600-700 liralik bir i7 islemci alir islerimi kolaylikla gorurdum.

ego konusunda yanlis anlasilma olmasin parasi olan gider istedigi urunu istedigi fiyata alir ben sadece sahsi fikrimi belirttim, sonucta para benim cebimden cikmiyor.

@confick bahsettigin fx 6 cekirdekli ise ( phenom II x6 yazmissin diye diyorum) Fx6100 bulldozer dir
    o kada uzun yazmaya üşendim.

Benzer Başlıklar

1. Google Site Haritası Googlede önde çıkmayı etkiker mi ?
    erol1521 tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.05.2009, 11:11
  2. flash menude isimlerin üzerine gelince resimler önde nasıl gözükebilir?
    sefer_50 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.10.2008, 19:39
  3. İntel Centrino ile İntel Sonoma Arasındaki Farkı Bilen VarMı
    real_toprak tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.02.2006, 14:11
  4. İntel Centrino ile İntel Sonoma Arasındaki Farkı Bilen VarMı
    real_toprak tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.02.2006, 14:09
  5. Visual Basic projesinin önde açılmasını sağlamak